Două medalii de aur și una de bronz, cucerite de sportivii CSM Constanța, la Campionatele Continentale de tenis de masă sub 21 de ani

0
579

TRADIȚIA CAMPIONILOR CONSTĂNȚENI LA TENIS DE MASĂ CONTINUĂ: DOUĂ MEDALII DE AUR ȘI UNA DE BRONZ ADUSE DE SPORTIVII CSM Constanța.

La campionatele continentale de tenis de masă sub 21 de ani, disputate la Cluj Napoca, Camelia Mitrofan, împreună cu Andrei Istrate, au cucerit aurul, după ce i-au învins în finală pe francezii Lilian Bardet / Prithika Pavade cu 3-1. Altfel, Camelia obține cel mai bun rezultat al carierei sale de până acum.

Perechea îndrumată de Viorel Filimon (CSM Constanta Tenis de Masa) a avut parte de un turneu european excepțional, iar bucuria de final după ultimul punct câștigat pe serviciul Cameliei, a fost molipsitoare, atât pentru jucători, cât și pentru antrenorul Viorel Filimon
Podiumul a fost completat tot de România, la dublu mixt, pe locul trei fiind clasați Darius Movileanu și Elena Zaharia.

O altă medalie a fost cucerită de #elenazaharia în proba feminină de simplu, după ce a învins-o în finală pe germanca Franziska Schreiner.

România încheie astfel Europenele Under-21 de la Cluj cu trei medalii, două de aur şi una de bronz, toate obținute cu contribuția sportivilor constănțeni.

Foto: Federația Română de Tenis de Masă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 19.09.2022. (sursa: Ionut Rusu, Fb).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply