Denis Alibec, golgeterul actual al Farului Constanța. „Marinarii“, medie de două goluri pe meci în Superligă (GALERIE FOTO)

0
475

farmec.ro
carturesti.ro%20

Denis Alibec, golgeterul actual al Farului Constanța. „Marinarii“, medie de două goluri pe meci în Superligă (GALERIE FOTO)

  • Pe locul întâi în clasamentul din Superligă, după  11 etape, echipa de pe litoral are cea mai mare forță ofensivă din campionat.
  • După victoria cu Petrolul, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, nu și-a ascuns bucuria, declarându-se fericit.
  • Coincidență, în urmă cu aproape 50 de ani, Farul Constanța câștiga în deplasare cu Petrolul, iar „marinarii“ deveneau liderii clasamentului.

Cele două goluri marcate de atacantul Farului Constanța Denis Alibec în victoria din deplasare cu Petrolul Ploiești (2-1) l-au urcat pe fotbalistul de 31 de ani pe locul întâi în topul actual al golgeterilor „marinarilor“, cu patru reușite.

Pe locul întâi în clasamentul din Superligă, după  11 etape, la egalitate de puncte (24) cu Rapid București, echipa de pe litoral are cea mai mare forță ofensivă din campionat, cu 22 de goluri marcate până acum, adică o medie de două goluri pe meci! În comparație, Sepsi OSK, deși a câștigat cu un scor fluviu în ultima etapă, 7-0 cu FC Botoșani, are 18 reușite. În 11 meciuri, Farul a înregistrat șapte victorii, trei egaluri și o înfrângere, golaveraj 22-10. Cu cele patru goluri marcate, Denis Alibec e pe locul trei în clasamentul marcatorilor Superligii, la egalitate cu Miculescu (FCSB), Sefer (Rapid) și Postolachi (UTA). Aceștia sunt depășiți de Rondon (Sepsi OSK), Paraschiv (FC Hermannstadt) – 5 goluri, Compagno (FCSB) și Alhassan (FC Hermannstadt) – 6 goluri. Ceilalți marcatori ai Farului sunt Constantin Grameni, Gabriel Torje (câte 3 goluri); Vlad Morar, Louis Munteanu, Adrian Petre (câte 2 goluri); Tudor Băluță, Alexi Pitu, Andrei Artean, Ionuț Larie, Kevin Doukoure și Enes Sali (câte un gol).

„Pe acest stadion ne merge bine“

După victoria cu Petrolul, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, nu și-a ascuns bucuria, declarându-se fericit. „Echipa a făcut un meci foarte bun din toate punctele de vedere. Am jucat acasă la o echipă în formă, cu publicul extraordinar de partea ei. Cum am spus, Petrolul e periculoasă la atacul rapid, atacul pozițional și la fazele fixe. Am făcut un meci complet, în ultimele 20 de minute era normal să jucăm la rezultat. I-am făcut față unei echipe foarte bune. Pe acest stadion ne merge bine, am câștigat Supercupa. Publicul a împins echipa gazdă de la spate, chiar dacă era în inferioritate numerică. E frumos să joci pe asemenea stadioane. Echipa noastră a reacționat bine la presiunea creată“, a spus „Regele“. […]

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, în ziuaconstanta.ro (Autor: Marian BOCAI).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply