Colegiul Economic Mangalia s-a alăturat și anul acesta acțiunii “Let’s Do It, Romania!”, desfășurată la nivel național. Elevii Colegiului Economic s-au alăturat comunității de voluntari și au strâns deşeurile de pe cordonul dintre Saturn și Venus

0
268
starshiners.ro%20
Sâmbătă, 17 septembrie a.c, 150 de elevi, profesori și părinți de la Colegiul Economic Mangalia s-au mobilizat pentru a face din România o țară mai curată și mai responsabilă.  În cadrul Zilei de Curățenie Națională, participanții s-au alăturat celor peste 2.100.000 de voluntari care, din 2009 și până în prezent, și-au propus să lupte pentru o cauză comună și să curețe deşeurile din sute de localități, într-o singură zi.

Campania “Let’s Do It, Romania!” face parte din initiaţiva globală “Let’s Do It World!”, alături de alte 190 de ţări din întreaga lume și este una dintre cele mai mari mişcări de voluntariat. Mișcarea Let`s Do It, World!, organizatorul evenimentului World Cleanup Day, a luat naștere în 2008, atunci când Estonia a organizat prima Zi de Curățenie Națională și a reușit să mobilizeze 50 000 de voluntari într-o singură zi.

Elevii Colegiului Economic s-au alăturat comunității de voluntari și au strâns deşeurile din sectorul alocat, cordonul dintre Saturn și Venus. Ei au petrecut o zi în natură alături de oameni dornici să facă fapte bune. Mulțumim elevilor noştri pentru efortul depus şi campaniei “Let’s Do It, Romania!” pentru cel mai mare proiect de implicare socială din România.


Mangalia News, 18.09.2022.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply