Super Rally: 25 de piloţi la startul etapei a doua de la Târgu Mureş | Emil Ghinea, cu Norma M20F, la clasa GT | VIDEO, LIVE!!!

0
599

farmec.ro
carturesti.ro%20

C.N. DE SUPER RALLY POWERED BY SUPERBET – TROFEUL TG. MURES, 2022 – CONCURS – VIDEO, LIVE!!!

Sâmbătă, 02.07.2022, ora 12:00 – Manșele de concurs.

Super Rally: 25 de piloţi la startul etapei a doua de la Târgu Mureş | Emil Ghinea, cu Norma M20F, la clasa GT! Hai, Emil! Îți ținem pumnii, Campionule!

A doua etapă din Campionatul Național de Super Rally va avea loc sâmbătă, începând cu ora 8:00, pe circuit stradal în centrul municipiului Târgu Mureș, un total de 25 de concurenți fiind înscriși la start.

După o primă rundă la Mangalia, acolo unde campionul național en-titre Jerome France a câștigat duelul cu Mihai Leu și Costel Cășuneanu, acțiunea se va muta pe străzile din Târgu Mureș, o etapă cu tradiție pentru super rally. Traseul va fi în zona centrală și va fi compus din câte 3 ture a 1,8 kilometri fiecare.

Etapa din acest weekend va reprezenta a patra ediție a Trofeului Târgu Mureș, după cele din 2018, 2019 și 2021. Câștigătorii ultimelor două, Costel Cășuneanu, respectiv Jerome France, se vor duela și sâmbătă pentru prima poziție. Cășuneanu va pilota modelul Skoda Fabia R5, care i-a adus în 2019 prima victorie din carieră la open în Super Rally, în timp ce France vine în premieră la Târgu Mureș cu modelul Norma M20F.

Monopostul Formula Renault cu care France a câștigat anul trecut va fi pilotat de această dată de belgianul Didier Balcaen. O schimbare va fi și la Mihai Leu, care nu va mai veni la bordul unui Ferrari 458 Challenge, ci cu prototipul Radical SR8.

De altfel, 5 monoposturi vor fi prezente pe traseul de concurs. Pe lângă Leu, France și Balcaen, Emil Ghinea (Norma M20F) și Leo Borlovan (Funyo SP05 EVO) vin și ei cu planuri mari la a doua etapă din acest sezon. Ovidiu Zaberca (Porsche 911) și Armando Battochi (Ferrari 458 Challenge) se vor duela la clasa GT.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Etapa va începe sâmbătă, de la ora 08:00 cu manșele de recunoașteri, urmate de patru manșe de antrenamente, iar de la ora 12:15 se vor desfășura cele două manșe de concurs. (fras.ro).


Mangalia News, 02.07.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply