FOTOGRAFIA ÎN ȘCOALĂ – experiență inedită, finalizată cu PREMII și Diplome oferite elevilor Școlii Gimnaziale din Limanu de către Damen Shipyards Mangalia, partener de proiect

0
1874

În urma parteneriatului încheiat cu DAMEN SHIPYARDS MANGALIA, prin domnul manager Nicu Mavrodin, în școala noastră s-a derulat proiectul FOTOGRAFIA ÎN ȘCOALĂ, lectoratul fiind ținut de domnul Cojan Roberto. Pe această cale, le mulțumim pentru experiența inedită de care au avut parte copiii.

Cursul s-a derulat începând cu 05.05.2022, iar astăzi a fost premierea participanților, în cadru festiv organizat în santier. În programul zilei a fost introdus și un tur de șantier, de care copiii au fost foarte încântați. Așa cum zicea colega mea Elena Rosu, am descoperit că șantierul este un joc lego cu vapoare pentru adulți. Am rămas în memorie cu o frază din prezentare care m-a impresionat profund: ”FAMILIA TE ASTEAPTĂ SĂ TE INTORCI ÎN SIGURANȚĂ ACASĂ!”. Cred că ăsta este cel mai important lucru pentru familiile navaliștilor.

Am un respect deosebit pentru muncitorii din santier, în special pentru doamnele sudorițe, lăcătuși, electricieni, macaragiste etc. Ne-am întors cu un premiu si două diplome de participare si cu speranța că vizitatorii de astăzi să se intoarcă peste ani in calitate de muncitori, maiștri, ingineri si, de ce nu, directori.
Cu respect si pretuire,
Gela Ivascu.


Mangalia News, 02.07.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply