VICTORIE!!! DAVID POPOVICI, DUBLU CAMPION MONDIAL! A CÂȘTIGAT AURUL ȘI LA 100 M LIBER, PROBĂ CONSIDERATĂ ”REGINA NATAȚIEI”! [VIDEO]

0
854

David Popovici, tânărul sportiv român de doar 17 ani, a devenit campion mondial și în proba de 100 metri liber, la Campionatele Mondiale de la Budapesta!

Înotătorul român David Popovici a câștigat, miercuri, medalia de aur și la proba de 100 metri liber la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta. El a reușit un timp de 47 sec 58/100. Luni, Popovici a câștigat aurul și în proba de 200 de metri liber.

Astfel, fenomenalul David Popovici, elevul antrenorului Adrian Rădulescu, a câștigat finala probei de 100 de metri liber la Campionatul Mondial de natație de la Budapesta, devenind campion mondial, cu timpul de 47.58 secunde, ceea ce reprezintă și un nou record mondial la juniori.

Sportivul român a stabilit în 48 de ore, 3 noi recorduri mondiale la problele de înot liber în cursele de 200 si 100 de metri, cea din urmă fiind considerată regina acestui sport. David este cel mai tânăr campion mondial din istoria înotului, iar vara aceasta are ocazia sa mai adune medalii și la alte competiții majore. Luna viitoare urmează Europenele pentru juniori, care sunt găzduite în premieră de România. […]

David Popovici: “Sper că v-am făcut mândri pe toți!”

Încă o seară magnifică pentru sportul românesc! Încă o seară istorică pentru sportul din țara noastră. DAVID POPOVICI este DUBLU CAMPION MONDIAL, după ce în această seară a câștigat medalia de aur în proba de 100 m liber, ediția Budapesta 2022.

La puține momente după al doilea superb succes din Duna Arena, David Popovici a acordat câteva declarații postului național, TVR 1.
“Este abia începutul unui drum foarte-foarte lung. Vă iubesc și vă mulțumesc că m-ați urmărit! M-am bucurat că am terminat și că am terminat acest concurs în stil! Sper că v-am făcut mândri pe toți. Urmează o vară plină, cu multe competiții! Nu a fost un concurs pentru care m-am pregătit extraordinar de tare, însă aș minți dacă aș spune că nu am fost într-o formă fantastică. Doar că nu știam asta. Și e bine că mă pot surprinde. Înotul este un sport foarte sănătos, dar îmi place și fotbalul sau alte sporturi. Susțin orice părinte care își duce copilul la sport, indiferent care este acesta. Sportul este cel mai bun ambasador. Pot să spun că sunt tip care înoată din când în când, un puști banal care face lucruri extraordinare, alături de oamenii extraordinari din echipa sa”, a declarat David Popovici la TVR 1.
FELICITĂRI, DAVID!
FELICITĂRI, ADRIAN!
Felicitări întregii echipe, dar și familiei care i-a fost mereu alături lui David!
ROMÂNIA ÎNTREAGĂ ESTE MÂNDRĂ DE VOI!
FOTO: Facebook David Popovici.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Festivitatea de Premiere, aici: https://www.facebook.com/frnpm/videos/728063415125353

 

Foto by Inquam Photos / Alex Nicodim.

David Popovici: „Sunt un puști care înoată repede, un tip banal care e capabil să facă lucruri extraordinare și să inspire oameni, alături de oamenii extraordinari din spatele lui”.


Mangalia News, 22.06.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply