Alexandra Voiculescu, vicecampioană europeană la categoria 46 kg, Campionatul European U17

0
918

farmec.ro
carturesti.ro%20
Alexandra Voiculescu (cat. 46 kg) a fost la un pas de titlu, însă a cedat în finala contra Korneliei Laszlo din Ungaria, la Campionatul European Cadeți U17, desfășurat la București. Medalia sa e la fel de strălucitoare pentru noi toti și avem încredere că imnul îi va cânta de acum înainte, cu fiecare ocazie.
Felicitări, Alexandra! Felicitări, Alina Elena Ivan și Cornelius Dorian Trucmel, antrenorii de la CS Poseidon Limanu-2Mai, care au contribuit la descoperirea și pregătirea ei! (FRLupte).

”Un aur, un argint și un bronz! A fost o seară memorabilă la Campionatul European U17, acolo unde imnul României a răsunat din nou în Sala Polivalentă:
Sabina Petrache (cat.61 kg) a devenit Campioană Europeană! Luptătoarea noastră a oferit un exemplu de dorință în finala contra turcoaicei Ilayda Cin, adjudecându-și aurul european.
Alexandra Voiculescu (cat. 46 kg) a fost și ea la un pas de titlu, însă a cedat în finala contra Korneliei Laszlo, din Ungaria. Medalia sa e la fel de strălucitoare pentru noi toti și avem încredere că imnul îi va canta de acum înainte, cu fiecare ocazie.
Bronzul României a fost adus de luptătoarea Bianca Mariana Iancau, în cadrul categoriei 40 kg.
Felicitări, fetelor! Felicitări, antrenorilor Șerban Mumjiev, Valentin Popescu și Mirela Burnichi, precum și antrenorilor care au contribuit la descoperirea și pregătirea lor!
În urma rezultatelor obținute, România s-a clasat pe locul al treilea, în clasamentul general pe Națiuni!
Pentru astfel de momente și performanțe deosebite, eforturile depuse de FRL devin nesemnificative. Felicitări, tuturor!” #FRLupte.

Alina Elena Ivan: Felicitări, copil minunat!!! Îți mulțumim pentru că exiști în viața noastră! Mulțumim tuturor celor implicați în această reușită, antrenori, autoritățile locale, FRL!


Mangalia News, 18.06.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply