La Delfinariul din Constanța puteți vedea antrenamentele comune, cu public, ale ”vedetelor” Ni Ni și Chen Chen, împreună cu cei 4 delfini salvați recent din Ucraina [Foto/VIDEO]

0
783
astratex.ro

”Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța are bucuria de a vă anunța că, mamiferele salvate din orașul Harkov, Ucraina, au ieșit din carantină și s-au adaptat perfect noilor condiții de la Delfinariul din Constanța. La fel, vedetele noastre, delfinii Ni Ni și Chen Chen, sunt bucuroase să aibă noi companioni, așa că, începând de duminică, 19 iunie, vor avea antrenamente comune, cu public, de la ora 12.00 și de la ora 15.00.

Antrenamente comune de armonizare cu cei 6 delfini vor avea loc și pe parcursul zilelor de luni și marți, în același interval orar menționat mai sus, la care vă invităm să participați. În pauze, îi veți putea cunoaște și pe cei trei lei de mare, Zoysa, Loredana și Alex.

Vă așteptăm alături de noi, pentru a ne bucura împreună de aceste minunate vietăți”. (Iulian Călin, director general interimar C.M.S.N).


Mangalia News, 19.06.2022.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply