MIOARA GRAM – RADIO PRODIASPORA: DOUĂ ANIVERSĂRI ȘI UN DECENIU DE REALIZĂRI 

0
860

Nimeni nu poate ajunge departe de unul singur. Munca în echipă este esențială existenței noastre; ea îmbracă formele adevăratului succes, întărește calitatea vieții, transformă obișnuitul în neobișnuit și face ca visul să devină realitate.

Stimati ascultatori si oameni minunati ai acestui Univers, sărbătorim, aici, la Radio ProDiaspora, a două evenimente de mare însemnătate: Aniversarea a 13 ani de existenta a acestui post de radio si ziua de nastere a unuia dintre fondatorii lui, Ecaterina Cîmpean.

In urmă cu 13 ani, pe 20 mai 2009, Ecaterina Cîmpean si Robert Landman si-au concretizat viziunea comună si ideile de lucru înființând un post de radio, cu scopul de a uni românii de pretutindeni intr-un spirit de bucurie, cooperare si iubire. Rezultatele muncii lor si a echipei care s-au format de-a lungul timpului, au devenit câmpul de putere si expansiune a convingerilor că Radio ProDiaspora este mijlocul prin intermediul căruia Viata, Iubirea si Speranta ascultătorilor români pot fi mereu si mereu împrospătate.

Asadar, vă asteptăm cu o deosebit de mare plăcere, Vineri, 20 mai, 2022, incepând cu ora 20:00 a României, în cadrul ediției radiofonice speciale: RADIO PRODIASPORA: DOUĂ ANIVERSĂRI SI UN DECENIU (13 ANI) DE REALIZĂRI, să ne animăm sufletele cu sentimentele pe care le-am trăit in 2019, la un deceniu de viață si realizări ale acestui post de radio si să sărbătorim dubla si glorioasa nastere: nașterea Ecaterinei Cîmpean si a postului de radio ProDiaspora.
Emisiunea “Arta, Stiinta si Religie – In Cautarea Drumului Comun” poate fi ascultată folosind link-urile: http://prodiaspora.de,
http://tunein.com/embed/player/s106078/,
sau http://www.romaniaradio.ro/radio/radio-prodiaspora.shtml,
ori http://www.liveonlineradio.net/germany/radio-prodiaspora.htm.

MNMulțumim, Mioara Gram, minunata noastră concitadină, texană ”adoptivă”, alături de superba ta familie. La mulți ani, Radio ProDiaspora! La mulți ani, cu sănătate și bucurii binemeritate, draga noastră prietenă Ecaterina Cîmpean (Cathy)! Cotidianul online Mangalia News are o rubrică specială, dedicată postului de Radio ProDiaspora și echipei sale, rubrică pe care vă invităm să o re/descoperiți aici: mangalianews.ro/radio-prodiaspora

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 20.05.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply