Proiectul LUNA MAI, LUNĂ VERDE, la LIMANU și 2 MAI: Zeci de voluntari au participat la cea de a doua acțiune de plantare de salcâmi, la intrare în comuna Limanu

0
675

farmec.ro
carturesti.ro%20

Proiectul LUNA MAI, LUNĂ VERDE, LA LIMANU ȘI 2 MAI a continuat și joi, 19 mai a.c. Zeci de voluntari au participat la cea de a doua acțiune de plantare de salcâmi, la intrare în comuna Limanu.

Puieții de salcâm vor da naștere unei noi zone împădurite care va aduce natura mai aproape de oameni. De dimineața era puțin inourat iar soarele nu dădea semne, dar probabil impresionat de hotărârea cu care am demarat acțiunea, soarele a venit, într-un final, să ne țină companie. Bucuria cea mare a venit din râsul copiilor și fericirea cu care au lucrat împreună. Echipele au fost formate din adulți și copii.

Puieții de salcâm vor rămâne amintire vie acestor momente în care, cu mic, cu mare, la propriu, am pus mână de la mână, pentru o cauză bună. Mulțumim tuturor voluntarilor care au sădit, cu veselie și entuziasm, speranța verde a zilelor care vin.


Mangalia News, 20.05.2022. (sursa: Euvreaucuratenie.Tu?).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply