TROFEUL MANGALIA – Campionatul Național de SUPER RALLY | 13-14 mai | Motoare încinse și mulți cai putere!

0
713

Campionatul Național de Super Rally – Powered by Superbet,

TROFEUL MANGALIA.

Organizat de AMC Racing și Primăria Mangalia, Trofeul Mangalia este o competiție ce se desfășoară pe circuitul stradal din zona Portului Turistic Mangalia. Concurenții vor lua startul în manșe de recunoașteri și antrenamente cronometrate, urmând ca apoi în manșele de concurs să lupte pentru cel mai bun timp. Traseul de concurs este prevăzut cu diferite obstacole pe care piloții vor trebui să le ocolească, atingerea acestora aducând penalizări în timp. Diferiți piloți și-au confirmat prezența, printre care și multiplul campion de box și campion național de raliu Mihai Leu, localnicul Emil Ghinea, Costel Cășuneanu și Vali Porcișteanu, dar și piloți străini, precum francezii Jerome France, Didier Balcaen și bulgarul Evgeny Yankov.

Evenimentul va începe vineri, când va avea loc premierea câștigătorilor sezonului 2021, la ora 18:00, urmând ca la ora 18:30 să aibă loc startul festiv în zona Portului Mangalia, unde publicul îi va cunoaște pe concurenții din această etapă și mașinile lor de concurs.

Sâmbătă va începe ziua cu două manșe de recunoașteri de la ora 10:00, manșele de antrenament având startul programat la ora 10:30. Manșele de concurs sunt programate la ora 14:00, premierea câștigătorilor având loc la ora 16:00 în parcul service din zona Hotelului Laguna.

Trofeul Mangalia este organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, campionatul fiind susținut de Superbet în calitate de partener principal. Hotelul Mera Brise va fi gazda comandamentului competiției, mașinile oficiale fiind oferite de Exclusiv Auto în calitate de partener de mobilitate. Printre susținătorii acestei competiție se numără Popescu și Asociații, Damen și United Media, parteneri media fiind Kiss FM și Prima TV Sport.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 10.05.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply