Ograda Veseliei, Ferma Animalelor, locul în care copiii petrec zile de neuitat, alături de animalele din fermă și se joacă în mijlocul naturii [galerie FOTO]

0
1743
Ferma animalelor ”OGRADA VESELIEI” se întinde pe o suprafață de circa 2 ha, în satul Arsa, la numai 12 km de Mangalia și 16 km de 2 Mai. Drumul de acces de la șoseaua Mangalia Negru Vodă spre satul Arsa este recent modernizat, asfaltat.

Ferma vă oferă posibilitatea de a petrece o zi plăcută, împreună cu copiii dumneavoastră si de a avea ocazia să-i introduceti in frumoasa lume a animalelor aflate in mediul lor natural. Copiii pot călări, se pot juca in locurile special amenajate si pot învăța lucruri noi despre animale, dar nu numai.

În timpul vizitei, copiilor le sunt povestite lucruri simpatice despre fiecare căpriță, ponei, oiță sau porcușor în parte, apoi vor hrăni animalele și se vor distra la locurile de joacă din cadrul fermei. O zi de neuitat, în care cei mici vor învăta si se vor juca în mijlocul naturii. Pe lângă vizitarea fermei, școlarii pot avea activități educative, precum plantarea de răsaduri de roșii, castraveți, ardei și alte lucrări în grădina de legume.

Program: Zilnic 10.00 – 20.00.
Tarif Adult – 15 lei;
Copil (peste 2 ani) – 15 lei.
Pentru alte detalii și înscrieri: telefon 0734055198, pagina de Fb: https://www.facebook.com/OgradaVeseliei/ și site: www.ogradaveseliei.ro


Mangalia News, 30.04.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply