Restaurantul Cazino din Mangalia se vinde. Proprietarul cere 4 milioane de EURO

0
1144

Unul dintre simbolurile litoralului românesc din municipiul Mangalia, aflat într-o stare continuă de degradare, este scos la vânzare, așa cum arată un anunț postat pe OLX. În trecut, Restaurantul Cazino Mangalia era unul dintre cele mai cunoscute de pe litoral, căutat și apreciat în perioada comunistă, care însă a fost prost administrat după 1989 și uitat, după 2015.

Imobilul se află în centrul municipiului Mangalia, în prima linie la mare. Suprafața totală a terenului este de 4128.28 mp, iar cea a Restaurantului Cazino, de 1907.80 mp, având două nivele. Din această suprafață totală de teren și clădire, Hotel Solymar 2 ocupă aproximativ 200 mp, prin amprentă, care se scade din suprafața construită a Restaurantului Cazino (1907.80 mp) și suprafața de teren de aproximativ 500 mp care se scade din suprafața totală a terenului (4128.80 mp). Actul de dezmembrare este în curs de realizare urmând a fi comunicate cu exactitate suprafețele rămase spre a fi vândute ulterior, se arată în anunț.

Imobilul în prezent este în stadiu de conservare. Regimul de înălțime este de P+4 plus mansardă cu retragere 20%. Imobilul este racordat la utilități și nu este grevat de sarcini, putând fi vândut imediat.

Dupa 1989, Cazinoul din Mangalia a cunoscut “o perioada de uitare”. Sperantele locuitorilor si turistilor au revenit in data de 09.10.2014, cand, de Ziua Recoltei, a avut loc redeschiderea “noului” Cazino, sub denumirea “Chateaux Casino”. Insă, bucuria nu a durat mult, pentru ca, dupa un an si ceva, s-au pus lacate la portile intrarilor in Restaurantul Cazino! Lacatele sunt incuiate si azi! În urmă cu patru ani, la începutul anului 2018, pe pagina de Facebook – Hotel Solymar Mangalia, a apărut un anunț de închiriere a Restaurantului Cazino Mangalia.

Istoria, pe scurt, a Restaurantului Cazino

Continuarea, în ziarulamprenta.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply