Cutiuța Muzicală – Aventurile Pălăriei fermecate – un spectacol muzical de succes, la Casa de Cultură din Mangalia, miercuri, 20 aprilie. Intrarea este liberă, iar copiii se vor bucura de numeroasele surprize aduse de Iepuraș

0
571

farmec.ro
”În așteptarea sfintelor Sărbători Pascale, le-am pregătit copiilor orașului nostru un spectacol special, cu artiști, mascote și animatori. Vă invităm la Casa de Cultură din Mangalia, miercuri, 20 aprilie, începând cu ora 18.00, împreună cu cei mici, pentru a-i bucura cu numeroasele surprize aduse de Iepuraș. Intrarea la spectacol este liberă și accesul în sală se va face în limita locurilor disponibile”. (Invitație lansată de Radu Cristian, primarul Municipiului Mangalia, pe pagina sa de socializare).

Cutiuța Muzicală, unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din România dedicate copiilor, vine pe scena Casei de Cultură din Mangalia cu primul spectacol de musical, „Aventurile Pălăriei Fermecate”, prezentat de Teatrul Muzical Ambasadorii. Cochețica, Rufus, Șoricelul, Broscoiul sau Șoricica sunt doar câteva dintre îndrăgitele personaje care vor încânta audiența.

Scenariul original are la bază o selecție de cântece din seria albumelor Cutiuța Muzicală și poartă semnătura Lilianei Ștefan. Personajele dau viață unei povești magice, care conține o serie de mesaje cu valoare educativă și comportamentală și valori precum onestitatea, prietenia, optimismul, armonia. Costumele și decorurile sunt special create pentru a contura lumea de basm a narațiunii spectacolului. De la culoare, design și până la execuție, acestea fac dovada unui specacol unic în România.

Spectacolul „Cutiuța Muzicală – Aventurile Pălăriei Fermecate” pune accent pe transmiterea de mesaje educative printr-un limbaj jucăuș, adecvat vârstei copilăriei, precum și prin conținutul muzical de calitate. Regia spectacolului poartă semnătura Laurei Vlădoiu, scenariul și muzica îi aparțin Lilianei Ștefan, iar aranjamentul muzical fiului său, Alexandru Bittman, la care se adaugă coregrafia concepută de Ana Mihai.

„Într-o poveste haioasă, copiii află despre aceste lucruri în cel mai simplu mod în care ei pot înțelege: prin muzică, dans, joc. Psihologic vorbind, acesta este limbajul prin care trebuie să ne adresăm celor mici, astfel încât să ajungem la inima lor”, este de părere Liliana Ștefan.

Un adevărat fenomen, Cutiuța Muzicală înseamnă peste 1.500.000 de CD-uri vândute, 10 albume, sute de cântece pentru copii, voci celebre ale unora dintre cele mai iubite vedete din România, precum Mădălina Manole, Horia Brenciu, Loredana, Anca Țurcașiu, Dan Bittman, Silvia Dumitrescu, Sanda Ladoși, Daniela Nane, Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin și nenumărate premii care recunosc valoarea și impactul asupra publicului.

Distribuția:
Grațiela: Jennifer Dumitrașcu,
Tomy: Natalia Dragomir,
Albertino: Bogdan Șerban,
Cochețica: Ayona Andrinoiu,
Rufus: Alexandru Mălăeru,
Arlechina 1: Ana Mihai,
Arlechina 2: Carmen Mărgărit,
Broscoiul: Rico Farmazon,
Broscuța: Monica Andreea Cuhartz,
Șoricelul: Octavian Iuga,
Șoricica: Silvia Ionașcu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 18.04.2022.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply