În cadrul programului de consultări regionale, ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu a avut întâlniri în județele Prahova și Vrancea [VIDEO]

0
695
Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, extinde programul de consultări regionale în județele Prahova și Vrancea, în vederea identificării problemelor specifice pe care antreprenorii și operatorii economici din turism le întâmpină în activitate, precum și soluțiilor care le-ar putea diminua sau elimina.

Prima întâlnire regională cu mediul de afaceri, din această săptămână, a avut loc miercuri, 13 aprilie a.c., la Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești, după festivitatea de deschidere a programului „Școala de Excelență în Turism și Antreprenoriat”, fiind prezente aproximativ 200 de persoane. Alături de ministrul Cadariu, au luat cuvântul reprezentanți ai autorităților publice locale, precum și membri ai mediul universitar și ai structurilor asociative din turism și antreprenoriat.

„Tinerii și mediul de afaceri fac casă bună împreună! Îmi doresc ca astfel de exemple, cum este proiectul «Școala de Excelență în Turism și Antreprenoriat», să fie cât mai dese în mediul universitar, pentru că reprezintă o evoluție normală a educației spre piața muncii și spre antreprenoriat”, a declarat Constantin-Daniel Cadariu.

Cea de-a doua întâlnire s-a desfășurat joi, 14 aprilie a.c., la sediul Consiliului Județean Vrancea, în prezența autorităților locale din zonă, precum și a oamenilor de afaceri de profil. În cadrul discuțiilor, au fost trecute în revistă activitățile curente ale ministerului, inclusiv programele destinate susținerii mediului de afaceri și turismului, cu scopul de a le face cunoscute invitaților.

„Deschiderea în fața inițiativelor sau propunerilor de modificări legislative este totală! Doar prin conlucrare și dialog putem ajunge la rezultate conforme cu nevoile existente în piață”, a precizat Constantin-Daniel Cadariu.

Programul de consultări regionale al ministrului Antreprenoriatului și Turismului, de la lansare și până în prezent, a străbătut 11 județe, respectiv Alba, Constanța, Suceava, Iași, Maramureș, Brașov, Bihor, Argeș, Bacău, Prahova și Vrancea.


Mangalia News, 15.04.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply