Premiile pentru câștigătorii Concursului de pictură și desen ”Apa este Viață” sunt pregătite și așteaptă să ajungă la câștigători! Mai sunt doar 3 zile până la marele START VOT!

0
772

PREMIILE AȘTEAPTĂ SĂ AJUNGĂ LA CÂȘTIGĂTORI! Mai sunt doar 3 zile până la marele START VOT! Am pregătit deja premiile pentru câștigătorii Concursului de pictură și desen ”Apa este Viață”!

Copiii cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani, cu domiciliul în județul Constanța, mai au la dispoziție doar patru zile pentru a se înscrie în concursul care le aduce șansa de a deveni fericiții câștigători ai unei tablete, unui eBook Reader, unui smartwatch și a unor vouchere la librăria Cărturești! Suntem convinși că, până la finalul concursului, vom avea o galerie impresionantă de lucrări unice, pline de culoare și talent.

Lucrările înscrise în concurs pot fi realizate prin orice tehnică (ulei, acuarelă, creion, peniță etc). Ele pot fi trimise până la data de 04 martie, ora 12.00, pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/scRAJAsa) sau pe adresa e-mail: [email protected], sub formă de fotografie, sau scanate și însoțite de Declarația de Consimțământ parental. Începând cu data de 07 martie 2022, toate lucrările vor fi publicate în cadrul unei expoziții virtuale, pe pagina de Facebook RAJA. Cele care vor primi cele mai multe like-uri vor fi premiate!

Regulamentul concursului și Declarația de Consimțământ parental pot fi regăsite aici: https://rajac.ro/raja-constanta-lanseaza-concursul-de…/.
Așteptăm cu nerăbdare creațiile tinerilor artiști în devenire și viziunea lor cu privire la importanța și valoarea acestei resurse prețioase, în concordanță cu tema propusă, mai sensibilă și mai actuală ca oricând: Importanța apei în viața noastră!

SUCCES, TUTUROR PARTICIPANȚILOR!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 01.03.2022.piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply