MANGALIA NEWS, un DECENIU de la lansare | MESAJE, DEDICATII, la ANIVERSARE – partea a II-a [VIDEO]

0
1298

MANGALIA NEWS, un DECENIU de la lansare | MESAJE, DEDICATII, la ANIVERSARE – partea a II-a:

Stefan A. Minovici: ”Cu prilejul aniversării a zece ani de succese si împliniri de la lansarea online, urez cotidianului Mangalia News, alături de întreaga mea familie si de echipa Consiliului de Afaceri Romano-American din Statele Unite si România, mult succes, putere de muncă, curaj și perseverentă, îndeplinirea tuturor aspiraților si a proiectelor propuse în viitorul apropiat dar, mai ales, cel îndepărtat! Vă așteptăm cu drag să vă alăturați celor 25.000 de participanți la Festivalul Romania Broadway Ediția XXI – sâmbătă 21 mai, 2022. LA MULTI ANI FERICITI SI CU SANATATE!” Stefan A. Minovici, New York, USA.


Camelia Florescu: ”Astăzi, la ceas aniversar, când publicația dumneavoastră, Mangalia News, scrie o pagină de istorie în jurnalismul românesc, împlinind 10 ani de la înființare, sunt onorată și încântată să vă trimit aceste rânduri de admirație pentru modul în care ați înțeles în toți acești ani să rămâneți fideli actului jurnalistic, cu credință, profesionalism și pasiune, să vă felicit pentru această cifră frumoasă, într-o lume în care profesionalismul în media este tot mai puțin vizibil… Mă alătur colegilor mei de la postul de radio Pro Diaspora, cu calde mulțumiri pentru preluarea evenimentelor semnalate de noi, ca redactori, dar și în nume personal, deoarece nu de puține ori v-am citit articolele și am fost plăcut impresionată de dăruirea dumneavoastră, promptitudinea și acuratețea știrilor și articolelor informative. Mulți ani rodnici, înainte, pe acest arid tărâm al jurnalismului, unde credibilitatea este haina cea mai de preț cu care se îmbracă azi cuvântul în presa scrisă, radiofonică, a audio-vizualului, în general. Mulți ani, plini de satisfacții profesionale și sincere felicitări pentru întreaga muncă din toți acești ani”.

Cu prețuire, Camelia Florescu,
artist, scriitor, Redactor Radio Prodiaspora.


Dana Fodor Mateescu: Mangalia News împlinește un deceniu. Zece ani de știri, evenimente, artă, cultură și educație, o muncă a unei redacții profesioniste și talentate.
Zece ani de reportaje și povești care ne-au descrețit frunțile și ne-au bucurat inimile.
Mangalia News este un fenomen al presei românești, online, care continuă să stârnească pasiuni și să fie citit de milioane de oameni de pe întreg globul pământesc.
La mulți ani, tuturor!

DFM.


Marian Avramescu: ”La mulți ani, Maestre, dumneavoastră și publicației Mangalia News, la care, împreună, zidim!”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Mulțumim pentru tot, iubite Maestre Marian Avramescu. Suntem deosebit de onorați de prezența dumneavoastră în paginile ziarului Mangalia News


Eliza Cucu, manager Direcția Cultură și Sport Mangalia: ”În ceas de sărbătoare, cu ocazia celor 10 ani de profesionalism desăvârșit în lumea mass media, vă urez la cât mai multi cititori si sper să ne bucurati cu informații de calitate, mulți ani de acum înainte!”.
MN: Mulțumim, dragă Eliza, pentru cuvintele frumoase și ne bucurăm de fiecare dată când vedem sau participăm la evenimentele culturale și sportive organizate de voi, un mănunchi de tineri pasionați de revitalizarea vieții culturale și sportive din municipiul Mangalia. Rubricile de CULTURĂ și SPORT ale cotidianului online Mangalia News vă stau permanent la dispoziție, iar originalul vostru proiect internațional, realizat în colaborare cu artista norvegiană Lise Wulf, este reflectat în rubrica GRĂDINA CULTURALĂ CALLATIS. Felicitări și pentru proiectul deosebit de generos, cu programe de pedagogie muzeală – ”Un viitor pentru trecut”, desfășurat la Muzeul de Arheologie ”Callatis”! Vă dorim sănătate multă și succese binemeritate, în viitoarele proiecte pentru Mangalia!


Luiza CALA: ”De zece ani am căpătat o adicție, de data aceasta profitabilă: citirea cotidianului online Mangalia News. Găsesc aici nu doar informații utile din zona noastră, ci un tablou al evenimentelor importante din lumea întreagă. Profesorul Traian Lupu este cel care coordonează cu pasiune cotidianul. Mulțumesc, neobositului prieten Traian și doresc viață lungă Mangaliei News! La mulți ani!”. Luiza Cala.


Liliana Pintilie: ”Permiteți-mi să felicit redacția Mangalia News pentru cei 10 ani de activitate. Mulțumesc pentru munca depusă din suflet, pentru actualizarile prompte și informațiile de interes public oferite. Să ne citim sănătoși, ani mulți și buni, de aici încolo! Mulțumesc pentru susținere și apreciere! Vă doresc ani frumoși de redacție, cu știri frumoase și de calitate! La mulți ani, Mangalia News!”.

MN: Mulțumim, Lilișor, corespondenta noastră dragă din ”Țara lui Moș Crăciun”. Ne bucuri, de fiecare dată când ne trimiți articole de dincolo de cercul polar de Nord, spre buna informare a noastră, a celor mai din Sud, de Acasă. Ești admirabilă în tot ceea ce faci, în voluntariatele tale generoase! Sănătate multă, ție și celor dragi și… Ținem aproape, în continuare. 🤗💖💐!


Daniel Hintergraber: La Multi Ani, frumoși și luminoși!
MN: Mulțumim, Daniel, la fel. Mulțumim pentru vlogurile tale de călătorie în care umbli ”Hai hui, de unul singur” și ne încânți cu profesionalismul filmărilor. Viel Danke.


Urfet Sachir: La mulți ani, cu realizări deosebite și multe succese, în continuare! Felicitări, mii, pentru toată activitatea dumneavoastră neobosită!


Maria Cazacu: Mulți ani înainte, sănătate, prosperitate, vise împlinite, evenimente reușite, spor și bucurii!


Cornelia Boantă: Mulți ani binecuvântați! Inspirație! “Beculetul aprins al orașului”, cu vesti din toate domeniile!
MN: Mulțumim, ne onorează aprecierile dumneavoastră, mult stimată doamnă Director.
Cornelia Boantă: Sunt din suflet, pentru omul care pune suflet!


MN: Vă invităm să citiți și: MANGALIA NEWS împlinește 10 ANI | Editorial aniversar – Cum am început și unde suntem azi?
>>Victor Ravini – Mangalia News, far cultural la țărmul mării, un far de lumină cu bătaie până peste Carpați, în toată Europa și peste șapte țări și șapte mări, cum e vorba prin basmele bătrânești!

>>MANGALIA NEWS, un DECENIU de la lansare | MESAJE, DEDICATII, la ANIVERSARE – partea I [VIDEO]

>>UZPR – Mangalia News, la zece ani. Nouă milioane de utilizatori unici, peste 12 milioane de vizualizări.


Mangalia News, 24.02.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply