Ionela van Rees Zota, o poveste despre speranță și solidaritate: “Nu vreau știri negative despre români!” [VIDEO]

0
607

Într-o lume în care știrile rele se propagă cu o viteză amețitoare, Ionela van Rees Zota se încăpățânează să creadă cu tărie în puterea informației pozitive. Și-a format, atât  în cadrul Centrului cultural, cât și la agenția de presă și ziarul VOCEA TA, toate la Nürnberg, o echipă de oameni după sufletul său. 

Ionela van Rees Zota, românca cu două naționalități, este fondatoarea agenției de presă Așii Români, dar și a ziarului Vocea ta – singurul ziar lunar în limba română din Austria, Belgia, Elveţia, Germania, Franţa, Olanda. Într-un interviu acordat site-ului miscareadereziatenta.ro, Ionela van Rees Zota vorbește deschis despre dorul de România, despre munca sa de peste 14 ani în Germania, dar și despre proiectele în care este implicată pentru a-i ajuta pe românii care ajung la Nürnberg să-și croiască un drum mai bun.

A terminat Facultatea de Drept, dar și jurnalismul. Cu alte cuvinte, este cea care aduce veștile bune la Nürnberg, dar și cea care îi ajută și îi învață pe românii care ajung aici să-și cunoască drepturile și să lupte pentru ele.

Reporter: Ești președinta Asociației DACIA e.V. și Centrului Cultural Germano-Român „Dumitru Dorin Prunariu, Nürnberg. Pentru cei care nu știu, ești, așa cum îmi place mie să spun, românca noastră care aduce știrile bune la Nürnberg. Ionela, mai gustă oamenii știrile bune, ținând cont că suntem înconjurați de atâtea știri negative?

Continuarea, in miscareaderezistenta.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Despre draga noastră româncuță, Ionela van Rees Zota, cotidianul online Mangalia News a publicat mai multe articole, ce pot fi vizualizate AICI.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply