Bogdan Maganu a fost reinstalat pe funcţia de manager al Sanatoriului Balnear Mangalia

0
496

farmec.ro
carturesti.ro%20

FocusPress.ro: Lucian Nichita nu mai este manager al Sanatoriului Balnear Mangalia. Ministerul Sănătăţii l-a numit pe funcţie, pentru următorii 4 ani, pe Bogdan Maganu, decizia fiind comunicată la solicitarea ziarului editiadesud.ro.

Ordinul Ministerului Sănătăţii nu este o surpriză, în condiţiile în care Bogdan Maganu a dat în judecată ministerul, după ce a fost înlocuit din funcţie, deşi câştigase concursul organizat pentru ocuparea postului de manager.

Bogdan Maganu a ocupat funcția de manager interimar al Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia din 2017, după ce a expirat mandatul lui Viorel Pascaru. Ulterior, a fost organizat şi concurs pentru stabilirea conducerii sanatoriului, pe data de 12 august 2020, iar Bogdan Maganu a fost desemnat câștigător pentru un nou mandat de director. Doar că Ministerul Sănătății a stabilit că acest concurs a fost organizat în mod nelegal, motiv pentru care l-a anulat. Mai departe, în funcția de conducere a fost numit, ca director interimar, Lucian Nichita, fostul director al Direcției Cultură și Sport a Primăriei Mangalia, care s-a autosuspendat de pe acest post și a preluat interimatul în conducerea sanatoriului. Maganu nu a fost mulţumit cu decizia ministerului de resort, aşa că s-a adresat instanţei, care i-a dat câştig de cauză! Mai mult, Maganu va primi şi salariile restante din perioada cât nu a putut să ocupe postul câştigat prin concurs. (M.M). sursa: focuspress.ro.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply