Daniel Cadariu, ministrul propus la Turism și Antreprenoriat: Voucherele de vacanță vor fi emise din nou în 2022 și pentru bugetari și pentru angajații din mediul privat

0
746

farmec.ro
carturesti.ro%20

Tichetele de vacanţă vor fi emise din nou, în anul 2022, şi vor funcţiona pentru salariaţii din sectorul bugetar, dar şi pentru cei din mediul privat, acolo unde agenţii economici vor dori acest lucru, iar pentru aceştia din urmă, mare parte dintre aceste cheltuieli vor fi compensate de la bugetul de stat, a declarat, miercuri seara în Parlament, la audierile miniștrilor propuși, Daniel Cadariu, ministrul propus pentru Antreprenoriat şi Turism.

Problema e că acesta nu pare a avea experiență în domeniu. Absolvent al Facultății de Mecanică, Secția Mașini Termice, Institutul Politehnic Iași, inginerul Daniel Cadariu nu pare să se fi angajat înainte de 29 de ani, potrivit CV-ului oficial.

“Tot pentru partea de turism, pentru anul 2022 vor fi emise din nou tichetele de vacanţă în valoare de 1.450 de lei pentru lucrătorii din sectorul bugetar, dar vor funcţiona şi pentru cei din mediul privat. Agenţii economici care doresc să emită aceste tichete de vacanţă vor putea deduce cheltuielile cu aceste sume. În măsura în care în perioada aceasta de aplicare a acestui program de guvernare economia va funcţiona şi încasările la buget vor fi suficient de mari, intenţionăm ca mare parte din aceste cheltuieli să le compensăm către agenţii economici de la bugetul de stat, dar asta ţine strict de mersul economiei”, a spus Cadariu, citat de Agerpres.

Continuarea, pe economedia.ropiese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply