Șeful ISJ Constanța, anunț important pentru elevii din clasele a VIII-a și a XII-a. Sunt vizate examenele

0
1037
  • Profesorul Sorin Mihai, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, a fost invitatul emisiunii ZIUA LIVE de miercuri, 3 noiembrie 2021, de la ora 14.00.
  • Pe parcursul emisiunii, șeful IȘJ Constanța a explicat legat de examenele pentru clasele a VIII-a și a XII-a că „nu se vor decala examenele, acesta este un lucru clar, nu se vor decala pentru că se vor găsi toate modalitățile posibile astfel încât să păstrăm calendarele și să nu busculăm examenele naționale“.

„Cred că este o certitudine că nu se vor decala examenele pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-A!“.

Afirmația îi aparține profesorului Sorin Mihai, inspectorul general  al Inspectoratului Școlar General Constanța și a fost făcută în cadrul emisiunii ZIUA LIVE de miercuri, 3 noiembrie 2021, de la ora 14.00.

Pe parcursul emisiunii, șeful IȘJ Constanța a explicat că „nu se vor decala examenele, acesta este un lucru clar, nu se vor decala pentru că se vor găsi toate modalitățile posibile astfel încât să păstrăm calendarele și să nu busculăm examenele naționale“.

„Noi ne-am propus și anul trecut, ne-am propus și anul acesta școlar să avem simulări ale examenelor naționale, organizate la nivel județean, în fiecare lună. Ce ne propuseserăm era să debutăm în luna noiembrie, pe prima parte a lunii noiembrie, dar trebuie să vedem care este situația la acest moment, pentru că a fost această vacanță și, cel mai probabil, vom găsi o cale de comunicare și cu ai noștri colegi și probabil ne vom duce undeva pentru luna ianuarie cu debutul acestor simulări județene“, a mai precizat inspectorul școlar general al județului Constanța.

„Constanța a fost, anul trecut, unul dintre județele care au organizat în plus simulări județene. Ne dorim să reușim acest lucru și în acest an școlar, pentru a veni în sprijinul, în primul rând, acestor elevi, care astfel ar putea să își verifice cunoștințele într-un mod ritmic și este un sprijin și pentru cadrele didactice, pentru a vedea care sunt măsurile care trebuie luate astfel încât să remediem ce avem de remediat“, a subliniat șeful IȘJ Constanța.

Întreaga emisiune poate fi urmărită în ziuaconstanta.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply