Adriana Arghirescu: Sudul litoralului românesc este în plin proces de dezvoltare și devine, de la an la an, o destinație tot mai căutată de turiștii români și străini

0
928

Adriana Arghirescu: Sudul litoralului românesc este în plin proces de dezvoltare și devine de la an la an o destinație tot mai căutată de turiștii români și străini. Astfel, în calitate de președinte al Consiliului de Administrație a SC Neptun Olimp, am participat la o discuție despre strategia și axele de dezvoltare ale uneia dintre cele mai importante societăți din sectorul turistic din România. Am găsit soluții împreună cu secretarul de stat în Ministerul Economiei, Daniela Nicolescu, Lucian Dubălaru, membru în CA și Adrian Manafu, director Direcția Generală Administrarea Participațiilor Statului. Obiectivul principal acum este continuarea activității și stabilizarea situației economico-financiare a companiei. Primul pas: analiza utilizării cât mai profitabile a activelor, de altfel foarte valoroase, deținute în această zonă cu potențial turistic uriaș.
Tot pe agenda de la Ministerul Economiei a figurat și o întâlnire de lucru, foarte importantă, cu reprezentanții sindicatului Damen Shipyards Mangalia.


Mangalia News, 05.11.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply