FOLK YOU! REVINE! Pe 10 și 11 septembrie, ne vedem pe plaja din Vama Veche

0
890

Într-o ţară care îşi ignoră adevăratele talente, în care kitschul şi nonvaloarea sunt promovate, într-o epocă în care dezvoltarea continuă a tehnicii şi tehnologiei face ca oricine să poată deveni cântăreţ peste noapte, fară să aibă nevoie de o voce deosebită sau de un dram de talent, într-o epocă a muzicii prelucrate pe computer şi a playbackului, FOLK YOU! vine ca o gură de aer proaspăt pentru toţi degustătorii de muzică bună din România.

FOLK YOU! este un proiect de ecologie a spiritului, o încercare de a curăţa sufletele oamenilor, de a le reaminti că sunt liberi şi că trebuie să aibă curajul de a se exprima aşa cum simt, dincolo de stereotipurile mediocre pe care societatea de consum le impune.

La început, a fost doar un artist cu o chitară pe scenă. Apoi, de la an la an, scena a tot crescut pentru a primi trupe româneşti care au ceva important şi valoros de transmis. Dintr-un festival mic, FOLK YOU! s-a transformat într-un festival de anvergură, cu participarea a peste 100 de artişti, în 2015, devenind astfel unul dintre cele mai importante evenimente culturale din România.

Anul ăsta, FOLK YOU! revine pe plaja din Vama Veche, cu două zile de festival – 10 și 11 septembrie:

VINERI, 10 SEPTEMBRIE, te întâlnești cu:
-ARTHUR PROJECT,
-FLORIN CHILIAN,
-ALEXANDRU ANDRIES,
-MIRCEA BANICIU,
-HOLOGRAF,
-IRIS,
apoi, SAMBATA, 11 SEPTEMBRIE, îi ai pe:
-ADRIAN NAIDIN,
-ANDREI PAUNESCU ȘI TRUPA TOTUȘI,
-THE MONO JACKS,
-VIȚA DE VIE,
-VAMA.

Festivalul FOLK YOU! a fost lansat în 2005. La Vama Veche, Florian Pittiş, „mentorul” şi susţinătorul acestui demers îndrăzneţ, a declarat deschisă, prin FOLK YOU!, „mişcarea de rezistenţă împotriva prostiei revărsate”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, pe smartradio.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply