Sindicaliştii de la Şantierul Naval DAMEN din Mangalia au ieşit la PROTEST, din cauza CONCEDIERILOR anunțate recent [VIDEO]

0
1560

În timp ce PNL şi USR sunt pe cale să rupă coaliţia de guvernare, la Mangalia situaţia este din ce în ce mai dramatică. Ne referim la angajaţii Şantierului Naval DAMEN din Mangalia, care urmează să fie disponibilizaţi! În urmă cu câteva luni, guvernanţii promiteau că disponibilizările nu vor avea loc… Iată însă că decizia referitoare la concedieri a devenit o certitudine. Disperaţi, oamenii au ieşit în stradă, la protest.

Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor de la DAMEN Shipyards Mangalia a decis în data de 23 iulie a.c. să concedieze 228 de angajați. Președintele Sindicatului Liber Navalistul susține, însă, că procedura demarată în acest sens este ilegală. Din acest motiv, angajaţi ai şantierului au ieşit în stradă, joi, 2 septembrie, să protesteze. (sursa: focuspress.ro).


PUBLISIND/SNST, alături de sindicaliștii din FSLR.
Protest la Mangalia – Federația Sindicatelor Libere din România.
Federația PUBLISIND s-a alăturat sindicaliștilor din Federația Sindicatelor Libere din România, colegii noștri din Blocul Național Sindical, care au protestat astăzi, 02 septembrie 2021, la Mangalia.

Împreună, suntem mai puternici! Uniți ne apărăm drepturile și locurile de muncă!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiți şi: Sindicatul Liber NAVALISTUL: Jigniți, iritați și îngrijorați, PROTESTĂM, deoarece condamnăm cu fermitate decizia de concediere a 228 de salariați ai Damen Shipyards Mangalia, colegii noștri.

Editia de Sud: Protestul sindicaliștilor de la Navalistul, în imagini. Iată și declarațiile liderului sindical, Laurențiu Gobeajă:


Mangalia News, 03.09.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply