LSR Filiala Iași – Nord Est ne invită la vernisajul Expoziției de tapiserie Gabriela Moga Lazăr

0
563

Sunteți invitați vineri, 3 septembrie 2021, la ora 17, la Galeria de Artă ”Dan Hatmanu”, din pasajul Sf. Vineri, de la Hala Centrala din Iași. Va avea loc vernisajul unei expoziții de tapiserie a celei care a fost Gabriela Moga Lazăr, mama colegei noastre Simina Lazar Huser, care trăiește de 40 ani la Paris, dar acum a venit acasă, la Iași, în concediu. Programul artistic al manifestării va fi asigurat de membrii și colaboratorii LSR – Filiala Iași – Nord Est. Vă așteptăm cu drag! (A transmis Dan Teodorescu, președintele LSR, Filiala Iași – Nord Est).

Simina Lazar Huser:

Dragi prieteni,
Din nou, am ajuns regăsit Iașul, orașul copilăriei și tinereții mele. Și din nou vă invit la o expoziție !
Muzeul Municipal „Regina Maria” din Iași organizează o expoziție de tapiserii a artistei plastice, Gabriela Moga Lazăr (mama mea)
la Galeriile de Artă „Dan Hatmanu” din pasajul Sfânta Vineri de lângă Hala Mare (str. Anastasie Panu) între 3 și 28 septembrie 2021.
Vernisajul va avea loc vineri, 3 septembrie 2021 la ora 17.
Expoziția va fi prezentată de Dr. etnograf Angela Paveliuc – Olariu.
Va urma un program artistic al Ligii Scriitorilor Români, organizat de jurnalistul – inginer Dan Teodorescu, pe care desigur ieșenii îl cunosc, deoarece a devenit un neobosit cronicar al Iașului.
Trimit alături afișul expoziției, informații despre autoarea tapiseriilor, precum și despre programul artistic.
Mi-ar face plăcere să ne revedem cu această ocazie.
Cu prietenie,
Dolores Simina.


Mangalia News, 03.09.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply