TATA MUTĂ MUNȚII, un film de Daniel Sandu, rulează la Grădinile de vară din Neptun și Saturn, Duminică, 1 august, respectiv Luni, 2 august

0
1763

farmec.ro
carturesti.ro%20

TATA MUTĂ MUNȚII, cel mai nou film semnat de Daniel Sandu, va putea fi văzut la Grădinile de vară din Neptun și Saturn, după următorul program:
Duminică, 1 august, ora 21:30, la Neptun,
Luni, 2 august, de la ora 21:30, la Saturn.

Echipa filmului va fi prezentă la proiecția din Neptun și va răspunde întrebărilor publicului la final. Mircea Jianu, un fost ofițer de informații, află că fiul său a fost declarat dispărut în munți. Se duce în grabă spre locul tragediei, ca orice părinte îngrijorat, în speranța că-l va găsi pe tânăr viu și nevătămat. Dar, după câteva zile de căutări zadarnice, Mircea decide să-și adune propria echipă de salvatori, intrând în conflict cu echipa locală. Încet încet, tatăl care, în frământarea lui refuză să accepte evidența, devine prizonierul unei bătălii încrâncenate dintre om și natură.

Biletele se pot achiziționa de la Casa de Cultură Mangalia (0341 566915), sau în locații, înainte de proiecții. Prețul unui bilet este 15 lei.


Mangalia News, 28.07.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply