Prim-ajutor în caz de caniculă, la Farmaciile Help Net

0
680

Farmaciile Help Net din România sunt puncte de prim-ajutor în caz de caniculă. Unitățile sunt pregătite pentru a veni în sprijinul populației în perioadele cu temperaturi foarte ridicate, iar personalul poate acorda, la nevoie, primul ajutor.

Orice persoană aflată pe stradă și afectată de caniculă poate intra într-una dintre farmaciile Help Net pentru a cere asistență. Unitățile au temperatură controlată, iar oamenii care au nevoie de primul ajutor vor fi consiliați, primesc lichide pentru rehidratare și, în majoritatea farmaciilor noastre, pot beneficia de măsurarea tensiunii. Farmaciștii Help Net pot apela numărul de urgență 112 pentru cazurile grave, care necesită intervenție de specialitate.

Serviciile sunt puse la dispoziție de rețeaua Help Net, în contextul în care meteorologii au emis o avertizare Cod galben de caniculă și disconfort termic valabilă în 34 de județe, până pe 31 iulie. Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că temperaturile maxime vor ajunge până la 39 de grade Celsius, iar cele mai ridicate valori se vor înregistra în județele din Oltenia și Muntenia.


Mangalia News, 28.07.2021.piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply