A fost lansat apelul dedicat consolidării antreprenoriatului cultural! Finanțări între 50.000 și 200.000 euro pentru instituțiile de cultură, ONG-uri și societăți, prin Programul RO-CULTURA

0
920

Programul RO-CULTURA a anunțat lansarea apelului de proiecte „Consolidarea antreprenoriatului cultural și dezvoltarea audienței și a publicului (sesiunea 3)”, prin care se urmărește sprijinirea sectoarelor culturale și creative prin consolidarea antreprenoriatului cultural, dezvoltarea publicului și întărirea cooperării culturale și a schimbului cultural între Statele Donatoare și România.

În cadrul apelului pot aplica:

  • Instituțiile publice de cultură (muzeu, teatru, operă, operetă, filarmonică, bibliotecă, arhivă, centru cultural etc);
  • Organizațiile neguvernamentale,
  • Societăți (comerciale) sau societăți cooperative.

Valoarea sprijinului financiar nerambursabil ce poate fi acordat unui proiect este cuprinsă între 50.000 euro și 200.000 euro.

Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 31 august 2021.

Ministerul Culturii, prin Unitatea de Management a Proiectului – UMP, în calitate de Operator al Programului RO-CULTURA, finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021, anunță lansarea ultimei sesiuni a apelului de finanțare “Consolidarea antreprenoriatului cultural și dezvoltarea audienței și a publicului”.

Prin acest apel de proiecte se urmărește sprijinirea sectoarelor culturale și creative prin: consolidarea antreprenoriatului cultural, dezvoltarea publicului și întărirea cooperării culturale și a schimbului cultural între Statele Donatoare (Norvegia, Islanda, Liechtenstein) și România.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
Suma totală alocată prezentului apel de proiecte este de 2.600.000 euro.
Dosarele de finanțare vor fi depuse exclusiv în format electronic pe sc.ro-cultura.ro
Termenul limită de depunere: 31 august 2021, ora 16:00.

Mult succes, tuturor!

EEA and Norway Grants
EEA Grants Culture

Granturi SEE & Norvegiene


Mangalia News, 12.07.2021. Sursa: RO-CULTURA.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply