Echipa de robotică a României a câştigat aurul la Campionatul Internaţional din Rusia!

0
1056

Echipa de robotică a României a câştigat aurul la Campionatul Internaţional din Rusia.

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, i-a primit, vineri, la sediul ministerului, pe membrii echipei româneşti de robotică AutoVortex, câştigătorii premiului I şi ai medaliilor de aur la Campionatul Internaţional de Robotică „FTC Russia 2021”, desfăşurat în Federaţia Rusă în perioada 23-25 aprilie, relatează Agerpres.

Ministrul a adresat felicitări membrilor echipei AutoVortex – elevi cu vârste cuprinse între 13 şi 18 ani, precum şi antrenorului, asist. univ. dr. Ionuţ Valentin Panea, mentorilor şi părinţilor acestora, atât pentru victoria recent obţinută, cât şi pentru şirul de succese internaţionale pe care echipa AutoVortex le-a înregistrat constant încă de la momentul înfiinţării, în anul 2012, se arată într-un comunicat al MAE.

Echipa de robotică AutoVortex care a participat la concursul din 23-25 aprilie este formată din: Dimitrie Cudrici (clasa a XI-a), Andrei-Laurenţiu Radu (clasa a XI-a), Răzvan Boabeş (clasa a IX-a), Andrei Dunuţă (clasa a X-a), Ştefan Caraenache (clasa a IX-a), Theodor Vasile (clasa a VII-a), Ana Lipianu (clasa a XII-a), Carina Grec (clasa a XI-a), Răzvan Milea (clasa a IX-a), Catrinel Amariei (clasa a XI-a), Luca Rusu (clasa a IX-a), Radu Ungureanu (clasa a X-a).

Citiți mai mult pe sparknews.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply