Festivalul “Povestiri Istorice în Benzi Desenate” va avea loc la Muzeul Național de Istorie a României, lângă Columna lui Traian, în perioada 2-6 iunie 2021

0
821

În perioada 2 – 6 iunie 2021 vă invităm lângă Columna lui Traian, la Muzeul Național de Istorie a României, unde se va desfășura Festivalul “Povestiri istorice în Benzi Desenate”, ce va prezenta publicului larg (offline și online) banda desenată academică, cu subiect istoric. Tema acestei ediții este: Dacii și Romanii. Expoziția va cuprinde benzi desenate din anii ’70 până în prezent, așadar vor expune artiști BD din toate generațiile.

Istorici de renume mondial se vor alătura evenimentului, cu prezentări special realizate pentru acest festival. Nu vor lipsi nici lansările și prezentările de albume și reviste BD cu subiect istoric, publicate anul acesta. Iar pentru cei mici, se vor organiza ateliere online de benzi desenate, gratuite, urmate de un concurs cu premii. Programul complet îl vom publica în curând. Eveniment desfășurat sub patronajul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO.


Mangalia News, 09.05.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply