România poate avea din nou capacitatea de a-și asigura necesarul de vaccinuri, afirmă Prof. Dr. Virgil Păunescu, de la OncoGen, Timișoara

0
1060
Virgil Paunescu coordonator ONCOGEN participa la o intalnire cu presedintele Romaniei la Centrul de Terapii Genice si Celulare in Tratarea Cancerului ONCOGEN din cadrul Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Pius Brinzeu din Timisoara, luni, 3 octombrie 2016. Inquam Photos / Cornel Putan Alin

ANUNȚ IMPORTANT!

”Mulțumită eforturilor colectivului nostru, Centrul OncoGen este în tratative cu Banca Europeană de Investiții (BEI), pentru finanțarea facilităților de producție de vaccinuri împotriva SARS-CoV-2 în România.

OncoGen (în parteneriat cu Institutul Cantacuzino) este singurul institut de cercetări din România care are în dezvoltare un vaccin candidat împotriva SARS-CoV-2, recunoscut de OMS și care poate îndeplini condițiile de finanțare ale unei fabrici de vaccinuri din fonduri UE. Cu un pic de ajutor, România poate avea din nou capacitatea de a-și asigura necesarul de vaccinuri (și nu doar pentru SARS-CoV-2).

Mulțumim pe acastă cale euro-parlamentarilor români, cât și reprezentanților României (și nu numai) la Comisia Europeană care ne-au ajutat să ajungem aici! Mulțumiri speciale, domnului Prof. Dr. Victor Costache, consilier al primului ministru și domnului ministru Vlad Voiculescu!

Mulțumim tuturor românilor care ne-au sprijinit și ne stau alături!
Mergem înainte!”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Prof. Dr. Virgil Păunescu, OncoGen, Timișoara, 31 martie 2021.


Mangalia News, 05.04.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply