Ziua Mondială de Luptă împotriva Tuberculozei a fost marcată de Școala Gimnaziala ”George Coșbuc” 23 August, prin finalizarea Proiectului județean ”Lupta împotriva tuberculozei”, ediția a II-a

0
960

farmec.ro
carturesti.ro%20

Miercuri, 24 martie, Ziua Mondială de Luptă împotriva Tuberculozei, a fost marcată de Școala Gimnaziala ”George Coșbuc” 23 August, prin finalizarea Proiectului județean ”Lupta împotriva tuberculozei”, ediția a II-a.

Parteneri în desfășurarea proiectului au fost: Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Direcția de Sănătate Publică Constanța, reprezentată de Cocu Mihaela, Fundația Romanian Angel Appeal București, Asociația pentru sprijinirea pacienților cu tuberculoză multidrog rezistentă, Filiala Constanța, Asociația Culturală ”Wild Art” Constanța și cele peste 28 de școli din judetele Constanța, Bacău, Mehedinți, Iași, Botoșani, Prahova.

120 de elevi din clasele III-VIII s-au întrecut la concursul online de cunoștințe pe tema dată, iar 63 de elevi au creat cele mai semnificative desene cu mesaje, pornind de la titlul ”Superputerile noastre în lupta cu tuberculoza”. Lucrările participanților la concurs pot fi vizionate în expoziția online din Galeria de artă Virgil Coman, cu sprijinul Asociației culturale Wild Art. Lucrarile din Ediția I le puteți viziona, încă, la Galeria de artă Virgil Coman, din pasajul de lângă TomisMall.

VIDEO, aici: Galeria-de-Arta-Virgil-Coman.


Mangalia News, 25.03.2021. (A transmis: prof. Valentina David, director).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply