Alegeri amânate la PSD Constanța. Deputatul Lucian Lungoci intră în competiția electorală!

0
880

Alegeri amânate la PSD Constanța. Deputatul Lucian Lungoci intră în competiția electorală!

  • Organizația municipală a PSD Constanța amână alegerile.
  • Sunt invocate chestiuni de ordin tehnic la nivelul scrutinelor din organizațiile locale.
  • Astăzi și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al organizației și deputatul Lucian Lungoci, car e îl contracandidează astfel pe liderul interimar, Ion Dumitrache.
  • Deocamdată nu a fost stabilită o nouă dată pentru desfășurarea scrutinului.

Organizația municipală PSD Constanța a amânat organizarea strutinului programat pentru data de 6 martie a.c.

Președintele interimar Ion Dumitrache (n.r. care urma să candideze de unul singur pentru conducerea organizației) a declarat pentru ZIUA de Constanța că amânarea alegerilor are la bază o decizie a secretariatului tehnic, care ar fi constatat deficiențe în derularea proceselor electorale la nivelul celor 212 organizații locale (OSV-uri).

Ulterior, conducerea județeană ar fi decis amânarea sine die a alegerilor de la nivelul organizației municipale.

Coincidență sau nu, decizia amânării alegerilor a fost luată taman astăzi, după ce deputatul Lucian Lungoci a decis să-și depună și el candidatura pentru funcția de președinte al organizației municipale.

Până la momentul deciziei de amânare a alegerilor de la municipiu, pentru celelate funcții din birou, își anunțaseră candidaturile: fostul deputat, George Vișan pentru președinte executiv,  iar pentru funcția de secretar executiv, consilierul local municipal, Dede Perodin. În cadrul scrutinului de la municipiu, urmează să fie aleși și cinci vicepreședinți.

Vă reamintim că în luna februarie Biroul Permanent Județean al PSD a votat schimbarea lui Lungoci din funcția de președinte interimar de la municipiu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La rândul său, deputatul Lungoci afirmă că indiferent cine va câștiga această competiție internă, PSD trebuie să depășească perioada candidaturilor unice și să facă o politică europeană. (Autor: Lavinia Siclitaru, Ziua de Constanta).

Mai multe detalii despre acest subiect, citiți în ediția de mâine a cotidianului ZIUA de Constanța.

Citiți și: tomisnews.ro/traume-la-psd-constanta-lungoci-in-mare-revenire-candideaza-la-sefia-organizatiei-municipale-alegerile-amanate

constanta.info/2021/03/05/alegerile-din-psd-constanta-s-au-amanat-pentru-ca-lucian-lungoci-concureaza-impotriva-dinozaurilor-stroe-si-dumitrache

opinia-constantei.ro/breaking-news/cine-se-teme-de-democratie-in-psd-constanta


Mangalia News, 06.03.2021.piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply