Inventatorul Iulian Horneț și terapeutul naturist Elena Năstasă, despre antiviralul românesc, uleiul esențial din plante [VIDEO]

0
8753

farmec.ro
carturesti.ro%20

Inventatorul Iulian Horneț și terapeutul naturist Elena Năstasă, despre antiviralul românesc, uleiul esențial din plante.

Inventatorul Iulian Horneț vrea să arate, alături de colegii săi, că și în România se pot realiza lucruri fantastice și că, inteligența românească este neprețuită și trebuie folosită, la fel cum ar trebui folosite la scară largă invenții ale unor mari români pe care îi susține. El însuși are mai multe invenții la activ și este chiar coinventatorul, alături de Elena Năstase, al unui produs miracol despre care se spune că te ține departe chiar și de Covid !9.

Ulei esenţial din plante

În România a fost inventată aşa-numita „picătură care arde virusul” („drop virus burn”), ulei esenţial certificat în luna mai de către Departamentul de Analize Fizico-Chimice şi Controlul Calităţii al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Chimico-Farmaceutică Bucureşti din cadrul Ministerului Educaţiei şi Cercetării.

Despre ce este vorba, mai exact? Este un ulei din plante, compus din 12 extracte esenţiale realizat de Elena Năstase, terapeut naturist, alături de Iuliean Horneţ. Inventatorul ne-a precizat că acest produs „Elle oil’s dvb” este indicat pentru congestia sinusurilor, elimină bacteriile şi viruşii şi uşurează respiraţia; cu alte cuvinte accelerează ameliorarea în caz de infecţii sinusale. Uleiul împiedică acumularea excesivă a mucusului în nas, uşurând respiraţia. În plus, majoritatea componentelor fiind astringente şi sedative, poate calma durerile de cap asociate răcelii şi gripei.

Iuliean Horneţ ne-a declarat că „picătura miraculoasă” și-a dovedit eficiența și împotriva noului coronavirus! „Această soluţie va salva România. Nu mai puțin de 35 de mii de români au folosit-o în ultimele şase luni şi rezultatele sunt foarte bune. Am scos din spital şi bolnavi de Covid, care au folosit produsul” – a detaliat Iulian Horneţ. Cu toate efectele binefăcătoare, deja demonstrate ale produsului, autoritățile sunt reticente în a-l folosi în tratamente oficiale”. […]

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, în ziarobiectiv.ro



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply