Arca TV: Tuturor românilor, cele mai bune urări din partea Arca TV! Vă mulțumim pentru susținere și pentru că ne urmăriți!

0
1405

Lucian Blaga: ”Din partea mea, cu drag, pentru toti românii, cele mai bune urări. În anul care a trecut, am reușit să ajutăm, cât de mult am putut, să fim aproape de românii din toată lumea, să inspirăm, să promovăm România și să încercăm să devenim mai buni și mai uniți. Vă doresc din partea echipei Arca TV sănătate și un an mai bun. Vom încerca să promovăm și să inspirăm minunații români de oriunde de pe glob, pentru că știm că suntem capabili, inteligenți și uniți. La anul vom deveni mai buni și mai prezenți și ne pregătim să vă oferim multe surprize. Mulțumim tuturor susținătorilor și un sincer LA MULȚI ANI!”

Lucian Blaga, CEO Arca TV, Houston, Texas, USA.

MN: La mulți ani, cu Sărbători liniștite, sănătate și bucurii, dragă Lucian Blaga, CEO Arca TV, Houston, Texas, USA! La mulți ani, Arca TV, de aici, de la mal de Mare Neagră, cu inima caldă și gândul la voi, cei de peste mări și țări, care țineți aprinsă candela românismului, prin tot ceea ce faceți. Suntem deosebit de onorați să vă fim parteneri media în proiectele voastre minunate. (Traian Lupu, coordonator programe Mangalia News).


Mangalia News, 27.12.2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply