Daniel Georgescu: “Rămân primarul devotat proiectelor din Limanu – 2 Mai – Vama Veche – Hagieni. Avem multă treabă și am devenit un exemplu pentru localitățile din jur. Este mult de muncă și vom reuși, pentru că Se poate mai mult!”

0
1280

“Rămân primarul devotat proiectelor din Limanu – 2 Mai – Vama Veche – Hagieni. Avem multă treabă și am devenit un exemplu pentru localitățile din jur. Este mult de muncă și vom reuși!

Duminică, la vot, am pus SUDUL Constanței pe hartă cu ajutorul vostru! Sunteți o forță și vă mulțumesc! Scorul echipei noastre la Senat este 50,2% în Limanu – 2 Mai – Vama Veche – Hagieni și suntem pe primul loc cu 27% pe zona de SUD (Limanu + Mangalia + Pecineaga + Albești + 23 August + Costinești + Tuzla), cu câteva procente peste media partidului nostru pe județ.

Cu ajutorul vostru, vom avea reprezentanți puternici în Parlamentul României, iar eu garantez că vom face o echipă solidă pentru a ne atinge obiectivele legate de SUDUL litoralului. Prioritățile mele rămân neschimbate! Acum, Limanu are o poziție stabilă și semnificativă la nivel județean și proiectele noastre nu vor putea fi ignorate. Iar acest lucru se datorează exclusiv oamenilor de aici. Vă mulțumesc pentru încredere și vă promit că… Se poate mai mult!”

Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.
#respect #vămulțumesc #sudulcontează


Mangalia News, 08.12.2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply