MANGALIA NEWS se menține pe PRIMUL LOC, în clasamentul site-urilor locale

0
1621

farmec.ro
carturesti.ro%20

MANGALIA NEWS se menține PE PRIMUL LOC, într-un clasament neoficial al site-urilor locale. La aproape 9 ani de la lansare, cotidianul online Mangalia News se menține pe primul loc, între site-urile din sudul litoralului românesc, conform analizelor de trafic. După Google Analytics, Mangalia News are acum peste 3,5 milioane de utilizatori unici, cu aproape 12 milioane de vizualizări. 

Am consultat Alexa.com, lider mondial al industriei de monitorizare a internetului, pentru a realiza un Clasament al site-urilor din zona Mangalia. După cum reiese din screenshot-urile prezentate mai jos, constatăm că suntem plasați din nou pe un loc bun, între cele mai reprezentative site-uri locale. (Cifrele afișate pe imagini se referă la pozițiile pe plan global ale site-urilor analizate, între miliardele de portaluri).

Clasamentul site-urilor locale, Mangalia – 7 septembrie 2020:

Locul I:

Locul II:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Neclasificate de Alexa.com:


Pentru această performanță onorantă a cotidianului online Mangalia News, mulțumim în primul rând cititorilor noștri consecvenți. Mulțumim, de asemenea, colaboratorilor noștri valoroși, reporterilor, corespondenților voluntari, echipei redacționale și echipei tehnice, tuturor celor care ne-au scris sau au comentat pe marginea materialelor publicate.

Le mulțumim respectuos tuturor prietenilor aflați peste hotarele țării, cărora le-am rezervat rubricile ARCA TV și DIASPORA. În special, mulțumirile noastre se adresează echipei coordonate de realizatorul TV Lucian Blaga, CEO Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni, care emite din Houston, Texas, USA, alături de care suntem încă de la lansarea acestui proiect atât de generos, de important pentru toți cei ce simt românește, oriunde s-ar afla pe frământata Terra.    

În continuare, vom informa prompt și concret pe toți cititorii portalului Mangalia News și ai paginilor corespondente și ai grupurilor proprii și cele partenere de pe rețelele de socializare, cu tot ceeea ce înseamnă Stiri din sudul litoralului, Stiri din Romania, Stiri din lumea larga.

Paginile și grupurile administrate de echipa Mangalia News sunt:

Acestora li se adaugă numeroase grupuri partenere din țară și de peste hotare.

Aveți de unde alege! 🙂 Ținem aproape, dragi prieteni!

CINE NI SE ALĂTURĂ, CÂȘTIGĂ!

Nu uitați! E‑mailul redacției este același: [email protected]


Mangalia News, 08.09.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply