Prin grija Primăriei, la Limanu, cursurile încep în siguranță! Cadrele didactice, copiii și părinții acestora vor fi testați GRATUIT, înainte de începerea anului școlar

0
1203
carturesti.ro%20

Se apropie deschiderea noului an școlar, iar sănătatea cadrelor didactice, a copiilor dar și părinților este esențială. “Conștientizează și testează-te! Pentru tine! Pentru ei!” – este campania demarată și susținută de Primăria Limanu, în parteneriat cu o clinică privată, cu scopul de a identifica persoanele expuse virusului SARS-COV 2.

Astfel, cadrele didactice, copiii și părinții acestora vor fi testați gratuit, înainte de începerea anului școlar.

“Va fi un an școlar atipic, dar îmi doresc ca cei mici să fie protejați și în siguranță. Am căutat soluții pentru ca viața în comunitatea noastră să se deruleze cât mai normal posibil în această perioadă atât de tensionată și dificilă. Este preferabil să acționăm din timp și să luăm rapid orice masură se impune, decât să fim puși în fața unei realități critice, dificil de gestionat. Ne confruntăm cu o problemă extrem de serioasă, care solicită un maximum de responsabilitate din partea noastră. Este crucial să testăm, să prevenim și să ne protejăm comunitatea”, declară Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Testele se vor face Joi, 10 septembrie 2020, la Școala gimnazială nr. 1 din Limanu și Vineri, 11 septembrie 2020, la Școala gimnazială nr. 2, din 2 Mai, în intervalul orar 09.00 – 15.00. Înscrierile pentru teste se vor face personal, la cabinetele medicale școlare din Limanu și 2 Mai.

“Toate procedurile medicale vor fi respectate și se vor desfășura în mod profesionist. Procedurile nu sunt dureroase, iar rezultatele vor fi confidențiale. Doar în cazul în care vor exista cazuri active confirmate, vom respecta procedurile legale și vom anunța DSP Constanța. Luăm toate măsurile necesare pentru ca viața în comunitatea noastră să se deruleze normal, iar copiii noștri să își trăiască copilăria în cel mai frumos fel posibil”, mai spune Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Rezultatele testelor vor putea fi obținute on-line, într-un interval de 24-72 de ore de la recoltarea analizelor, pe baza unui cod unic, primit de fiecare persoană în momentul testării.


Mangalia News, 08.09.2020.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply