Lavanda Fest – Săptămâna Mov, Pecineaga, 20-28 iunie! Dress code alb-mov!

0
5138

farmec.ro
carturesti.ro%20

Experiente Dobrogene cu Parfum de Lavanda au revenit si anul acesta, in conditii mai putin placute pentru toata lumea dar cu bucurie, pasiune si speranta pentru mai bine!
Asa cum am promis anul trecut, dupa primul festival dedicat lavandei dobrogene organizat de noi, echipa Experiente Dobrogene / Inomar Cluster si familia Balanica, mandra posesoare a lanului de lavanda de la Pecineaga, revenim cu a doua editie.

‘Lavanda Fest – Saptamana Mov’ se va desfasura in comuna Pecineaga, asa cum multi dintre voi deja stiu, incepand cu ziua de sambata 20 iunie, de la ora 9.30 pana duminica, 28 iunie, ora 21.30. Dedicam o saptamana lavandei ca sa putem sa ne incadram in regulile existente ale pandemiei… distantarea fizică, interactiunea cu cat mai putine persoane etc si bineinteles ca toata lumea pasionata de mov, lavanda si aer curat, sa apuce sa se bucure.

În ultimii ani, toate rețelele de socializare au fost invadate în luna iunie de fotografii cu nebunia mov. Toată lumea, cu mic, cu mare, caută lanuri aromate de lavandă pentru fotografii sau pentru a culege planta din diverse motive.

Iată că pentru a doua oara Experienta Dobrogene va invita in campul de lavanda al familiei Balanica unde puteti vedea ca și Dobrogea nostră poate fi Mov.

Familia Bălănică de la Parfum de Lavanda, Pecineaga, țarani dobrogeni ce fac parte din proiectul Experiențe Dobrogene, invită orășenii și nu numai, să uite de forfota urbei cîteva ore, alegand experiența parfumată a campului de lavandă de la intrearea în localitatea Pecineaga, Constanța.

Pentru directionare locatie: 0764901779, fam. Bălănică.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Dress code albmov!

 

Iata cateva dintre amintirile celor care anul trecut s-au bucurat de mireasma si culoarea lanului de lavanda de la Pecineaga…

”O după-amiază petrecută într-un câmp de levănţică mi-a încărcat bateriile cât pentru tot restul lui iunie. Familie, prieteni, mulţi cunoscuţi, dar şi foarte mulţi oameni veniţi să petreacă alături de cei de la Parfum de Lavandă şi Experienţe Dobrogene, prima ediţie Lavanda Fest din Dobrogea!”

”Să nu uitam nici de Cami, de la Experiente Dobrogene, datorita careia noi, ceilalti din echipa, ne-am mobilizat in organizarea acestui eveniment: jurnaluluneieve.ro”.

Mangalia News vă invită să revedeți: PARFUM DE LAVANDĂ PECINEAGA — VIDEO și 

Provence de Pecineaga, Ţinutul Mov din Dobrogea [Foto/VIDEO]


Mangalia News, 11.06.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply