Spitalul Militar Regional „Mihail Kogălniceanu” va fi construit pe raza municipiului Constanța. Parlamentul a aprobat acest important obiectiv de investiții 

0
888

Proiectul de Lege privind aprobarea obiectivului de investiţii Spitalul Militar Regional „Mihail Kogălniceanu”, inițiat de parlamentarii constănțeni ai PSD, a fost adoptat, miercuri, definitiv în Camera Deputaților.

Unitatea spitalicească este menită să deservească „pacienți din zona Dobrogei și de sud est a țării” și va fi construită pe raza municipiului Constanța, aceasta fiind o dorință expresă a primarului Decebal Făgădău care, în acest sens, a pus la dispoziție terenul și a emis reglementarea urbanistică. De asemenea, și-a oferit sprijinul pentru proiect și președintele PSD Constanța, Felix Stroe, insistând în acest sens la președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, care și-a dat acordul pentru urgentarea adoptării.

Proiectul de lege a stat ani de zile în sertarele Senatului, însă după intervenția senatorului Liviu Tit Brăiloiu a fost adoptat pe 23 aprilie și din 29 aprilie a ajuns la Camera Deputaților, unde a fost preluat de deputații Radu Babuș și George Vișan. Raportul Comisiei pentru apărare a fost emis pe 19 mai. Acolo, vicepreședintele comisiei, deputatul Radu Babuș a formulat o serie de amendamente, care au fost adoptate.

Comunicat de presă.

Organizația Județeană PSD Constanța și parlamentarii săi își exprimă satisfacția pentru îndeplinirea unuia dintre obiectivele principale asumate în fața locuitorilor județului Constanța și anume votarea Proiectului de Lege ce are ca obiect aprobarea obiectivului de investiții Spitalul Militar Regional „Mihail Kogălniceanu”, care va fi construit pe raza municipiului Constanța. Se vizează dezvoltarea componentei medicale operaționale, pentru a face față provocărilor, cazuisticii și patologiei inerente activităților militare și civile, precum și numărului crescut de bolnavi în perioada estivală.

Realizarea acestui important obiectiv se va face în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța, care a identificat terenul, împreună cu utilitățile necesare.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mulțumim parlamentarilor care au votat acest proiect, indiferent de partidele din care fac parte și care au dat astfel dovadă de responsabilitate politică față de cetățenii pe care îi reprezintă.

Radu Babuș, purtător de cuvânt al Organizației Județene PSD Constanța.


Mangalia News, 28.05.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply