Direcția Cultură și Sport Mangalia – Relansăm Teatrul de Vară din Neptun, un reper al divertismentului estival

0
1210

farmec.ro
carturesti.ro%20

Direcția Cultură și Sport Mangalia: ℹ️După ani de hârtii, situații juridice și alte probleme, ne pregătim să relansăm un reper al divertismentului estival din Neptun: Teatrul de Vară.

❌La peste 10 ani de când ultimul artist a coborât de pe scena Grădinii de Vară din Neptun, lăsând-o pradă degradării și distrugerii, venim mai hotărâți ca niciodată să o redăm artiștilor și publicului.

🧹Chiar dacă pare greu de crezut și realizat, suntem determinați să o igienizăm, amenajăm și să atragem evenimente care să vă țină în priză în acest sezon estival, pentru că avem toată încrederea că evenimentele în aer liber vor fi permise, cu respectarea unor măsuri specifice.

🎭Vrem să o adaptăm nevoilor publicului de aceea în acest an o facem funcțională urmând ca investițiile ulterioare să vină mai mult în întâmpinarea solicitărilor voastre și mai puțin în satisfacerea unor viziuni arhitecturale neadaptate realității.

🌞Să ne pregătim de o vară incendiară, mai ales că această primăvară ne-a învățat cât de importante sunt micile bucurii ale vieții, cum ar fi un spectacol, un concert, un stand-up, un teatru și alte evenimente pe care sperăm să le putem găzdui aici!


Mangalia News, 05.05.2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply