FRL: POVESTEA MICUȚEI CAMPIOANE ALEXANDRA VOICULESCU (Lupte Feminine – CS Poseidon Limanu-2 Mai)

0
980

Federația Română de Lupte (FRL) – ⚀ UN motiv pe zi.

Nu ne-ar ajunge zilele de izolare să terminăm toate motivele pentru care luptele sunt o cale de urmat. În campania ”UN motiv pe zi” vom regăsi toate beneficiile, importanța sau realizările celui mai vechi sport olimpic – Luptele. Un imbold pentru copii și părinti, pentru antrenori și chiar pentru sportivi!

⚠️POVESTEA MICUȚEI CAMPIOANE ALEXANDRA VOICULESCU (Lupte Feminine – CS Poseidon Limanu-2 Mai)

Acum șase ani, ambițioasă și hotărâtă din fire, Alexandra i-a rugat pe antrenorii Alina Ivan și Cornelius Trucmel să o lase pe salteaua de lupte, după ce a asistat la un antrenament. Și de atunci a început povestea. Antrenorii i-au devenit ca și părinți, iar Alexandra venea prima la sală și pleca ultima. Luptele feminine câștigaseră o sportivă extrem de talentată, care a urcat imediat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, la toate concursurile interne și internaționale, destinate vârstei ei. Din 2015 a devenit Campioana Romaniei, în 2018, la prima sa participare la un campionat balcanic s-a clasat pe locul 2, iar un an mai târziu a obținut bronzul european la CE U15.

”Știam că pot să fac vin cu o medalie de la europene, deși aveam doar 13 ani si era prima mea participare. Nu am idoli în lupte, dar am luptătoare din România pe care le consider modele de urmat, cum ar fi Ana Andreea Beatrice sau Ștefania Priceputu. Vreau să ajung campioană olimpică, acesta e visul meu”. – ALEXANDRA VOICULESCU.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Va urma!🔎

MN: Alte articole despre micuța campioană Alexandra Voiculescu, am publicat AICI.


Mangalia News, Marți, 5 mai 2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply