Pilda frizerului, o citești într-un minut și o ții minte toată viața!

0
1360

Pilda frizerului, o citești într-un minut și o ții minte toată viața!

Intr-un oraș aglomerat, un vânzător de flori a mers la frizerie. Se așează pe scaun iar frizerul începe să-l tundă. După ce acesta a terminat, a rostit următoarele cuvinte: ”Nu voi lua bani de la tine, pentru că până la sfârșitul săptămânii voi lucra gratis, am decis să fac un fel de voluntariat, dacă pot să-l numesc așa: ”Pilda frizerului”.

Șocat de gestul frizerului, vânzătorul de flori a spus „mulțumesc” și a plecat. După 2 zile frizerul a găsit în ușa salonului un bilet de mulțumire și un buchet frumos de trandafiri.

După ceva timp, un cofetar merge la salon pentru o tunsoare. După ce frizerul și-a terminat treaba, rostește următoarele cuvinte: ”Nu voi lua bani de la tine, pentru că până la sfârșitul săptămânii lucrez gratis”.

Cofetarul, surprins de gestul frizerului, a zâmbit politicos și a plecat. A 2-a zi, la ușa frizeriei, apare un bilețel și o cutie de prăjituri.

După ceva timp, un senator ajunge la frizerul nostru. Se repetă același scenariu, senatorul zâmbește și pleacă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

A doua zi, la ușa frizeriei apar 3 senatori, o mulțime de deputați, primarul orașului, câțiva funcționari publici, soția primarului și copiii lui. Toți erau prezenți, pentru a putea primi o tunsoare gratis.

Aceasta este principala diferență dintre noi, oamenii obișnuiți și cei „mari” care ne conduc pe toți.

Text transmis de Pr. Nicuşor Stroe, februarie 2020.


Mangalia News, 04.03.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply