“LEGENDELE DACILOR – PĂȘUNILE DE AUR”, de Mihai Ionuț Grăjdeanu, o poveste în benzi desenate, cu personaje din lumea animalelor, premieră în banda desenată cu subiect istoric din România

0
1286

farmec.ro
carturesti.ro%20

O poveste în benzi desenate, cu personaje din lumea animalelor, o premieră în banda desenată cu subiect istoric din România.

Albumul de bandă desenată “PĂȘUNILE DE AUR” propune o abordare venită din lumea fantasticului, acolo unde copiii se regăsesc și se pierd cu bucurie într-un univers al poveștilor miraculoase! Este locul unde regele CERBAL și împăratul TAURIAN vin din pădurile și pășunile cutreierate de toate viețuitoarele pământului, unde armatele lor sunt alcătuite din cele mai curajoase animale, iar păsările cerului devin sfătuitori de încredere.

Albumul “PĂȘUNILE DE AUR” spune povestea primului război dintre Decebal și Traian în 42 de pagini de bandă desenată. Conceptul și grafica aparțin autorului de bandă desenată Mihai I. Grăjdeanu, un proiect Legendele Dacilor. Textul este semnat de Mădălina Corina Diaconu, o poveste însoțită la începutul fiecărui capitol cu versuri semnate de Daniel Roxin.

Albumul este publicat la editura Geto Dacii.

“LEGENDELE DACILOR – PĂȘUNILE DE AUR” este o marca inregistrata.

Pentru comenzi: https://dacia-art.ro/index.php/pa-unile-de-aur.html

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Partener media: Radio România Cultural.


Mangalia News, 28.01.2020.piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply