Ruxandra Georgescu: În fiecare luni, de la ora 18:00, până la sfârșitul lunii decembrie, vă invităm la Casa de Cultură din Mangalia, să vedeți și să revedeți filmul “Maria, Regina României”

0
1926

”La câteva zile după premiera filmului “Maria, Regina României”, încă se mai aud ecourile unei seri magice, la Casa de Cultură din Mangalia. Prezența actriței Roxana Lupu a sporit emoțiile tuturor celor care au vizionat filmul și, de ce nu, am simțit că și ea avut emoții, în momentul în care a apărut pe scenă, în fața noastră. În ceea ce privește filmul, consider că este foarte bine realizat și regizat, făcând dreptate, atât poveștii, cât și persoanei Reginei Maria.

Frumos regizat și filmat, frumoase costume, atmosferă captivantă. Din punctul meu de vedere, din film transpare spiritul feminist, iar pelicula ne reamintește, dincolo de povestea istorică în sine, încă o dată, că femeile românce ar trebui să se prețuiască mai mult. Și să fie prețuite.

Chiar dacă nu a fost o româncă pur-sânge, Regina Maria este un model de urmat pentru foarte multe dintre noi, inclusiv în vremurile actuale. Ne reamintește că avem puterea să schimbăm, în bine, destine și idei și că trebuie să avem CURAJ și demnitate. Putem înfrânge ideile misogine, putem fi puternice și feminine, în același timp. Nu suntem făcute doar să punem ciorbă în farfurie, bărbatului, și să facem parada modei. Putem avea grijă de cei dragi, la fel de bine cum putem iniția și gestiona o afacere de succes, sau urma o carieră politică.

Așadar, în fiecare luni, de la ora 18:00, până la sfârșitul lunii decembrie, vă invităm la Casa de Cultură din Mangalia, să vedeți și să revedeți acest frumos și emoționant film artistic”. 

Ruxandra Georgescu, pentru Mangalia News.


Mangalia News, 14.11.2019.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply