Luna noiembrie, plină de spectacole de teatru, comedii și povești pentru cei mici și cei mari, la Casa de Cultură din Mangalia!

0
1645

Direcția Cultură și Sport Mangalia ne informează că luna noiembrie va fi plină de evenimente și vă veți putea bucura de spectacole de teatru, povești pentru copii și de stand-up comedy, la Casa de Cultură din Mangalia. Și asta nu e tot! Iată un scurt sumar:

Marți, 12 noiembrie, ora 16.00: Teatru pentru copii, cu piesa ”A fost odată ca niciodată”.

După succesul si calduroasa primire din data de 15 octombrie, cu superba comedie “EU CU CINE MA MARIT”, Teatrul InDArt revine pe scena Casei de Cultura din Mangalia cu o noua comedie spumoasa, impreuna cu fetele de la Teatrul Lumida.

Copilăria este partea cea mai frumoasă şi inocentă a vieţii, lumea din care nu putem fi alungaţi niciodată. Copilăria…, o carte pe care o deschidem ori de câte ori ne este dor. Copilăria este partea cea mai frumoasă şi inocentă a vieţii, lumea din care nu putem fi alungaţi niciodată. Acolo, în copilărie, sunt cele mai frumoase jocuri; poveşti şi personaje nemuritoare; ochiii plini de mirare şi de curiozitate; dar şi o lacrimă pentru o păpuşă stricată sau pentru omul de zăpadă topit de razele soarelui.

Dar, ce facem când alergatul este înlocuit cu facebook-ul, şotronul este abandonat în favoarea jocurilor pe calculator iar lectura devine un fel de Cenuşăreasa care aşteaptă zadarnic un prinţ să o salveze? Auzim tot mai des în ultimii ani părinți și profesori care se plâng că interesul copiilor pentru lectură este din ce în ce mai scăzut și că ei își îndreaptă atenția mai mult spre tehnologie.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Teatrul pentru copii LumiLand își propune să trezească interesul celor mici pentru lectură, cu ajutorul serialului A fost odată ca niciodată!, alcătuit din 5 episoade care, deși aduc în scenă povești și personaje cunoscute: (Aladin și Duhul; Albă ca Zăpada și Regina; Peter Pan și Tinkerbell; Frumoasa și Bestia; Ana și Olaf) vor avea un alt fir epic datorită imaginației și fanteziei. Protagoniștii acestui serial: Lumi, Săltăreața și Aventurel, pătrund în lumea poveștilor și descoperă adevăratele valori, având parte de nenumărate aventuri pline de magie.

Durată: 50 minute. Preț bilet: 20 lei.
Biletele se pot achiziționa fie online pe Mystage.ro, fie prin rezervare la telefon 0724.304.593 (numele, numărul de locuri, data). Biletele se rezerva pentru 48 ore. Acestea se pot achita si ridica de la Casa de Cultura Mangalia.


Tot Marți, 12 noiembrie, la ora 19.00: ”Scapă cine poate!”, o comedie spumoasă, după un text de Mihaela Săndulescu. Cu: Alexandra Pașcu, Mihaela Săndulescu, Maria-Mădălina Costin.

A te căsatori sau a nu te căsători? Grea întrebare, nu-i așa?

Unii spun că a te căsători e minunat. Alții cred că a te căsători e ca și cum ai merge la război, pentru că, în ambele cazuri ai nevoie de o bună strategie.

Și dacă la mijloc apare și o moștenire, atunci chiar ai nevoie de o strategie perfectă, care să te ajute să te alegi cu moștenirea, dar să-ți păstrezi și libertatea de celibatar.

Dacă sunteți interesați să aflați cum să nu te căsătorești sau cel puțin să nu o faci fiindcă o anumită situație îți impune asta, Teatrul Lumida vă așteaptă să vă întâlniți cu trei personaje savuroase prinse într-o luptă din care “Scapa cine poate!”

Durată: 70 minute. Preț bilet: 30 lei.
Biletele se pot achiziționa fie online pe Mystage.ro, fie prin rezervare la telefon 0724.304.593 (numele, numărul de locuri, data). Biletele se rezerva pentru 48 ore. Acestea se pot achita si ridica de la Casa de Cultura Mangalia.


Joi, 21 noiembrie, ora 19.00: Stand-up comedy cu Teo:

Teo a pornit in turneu cu cel mai nou show de Stand Up Comedy: “Ăsta-i stand up?!” Unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România are o experiență remarcabilă pe scenă, începând de la cea de club si până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand-up cât și colaborări cu comedianți de afară, Teo atinge subiecte de comedie foarte diverse și bine documentate.

In deschiderea spectacolului, il avem pe Victor Băra, un sibian simplu, vede o bere, o bea! Face stand-up comedy de mai puțin de un an de zile și deja strânge destul de multe show-uri, cu talentul și entuziasmul lui.

Zicala lui după care iși ghidează viața este: Dacă nu-i poți învinge, fă-i să râdă!

Informatii la 0751.268 332. Prețul biletului este 40 RON, achiziționat în avans. In ziua spectacolului, 50 lei. Online pe iabilet.ro. LINK: https://bit.ly/32HNxWO


Miercuri, 27 noiembrie, la ora 19.00: ”Suntem oameni serioși”, o piesă de teatru la care vă veți amuza copios, cu: Andreea Mateiu, Cristina Casian, Daniel Hara și Ștefan Ruxanda. Regia: Ștefan Ruxanda.

Ce rezultă din întâlnirea celui mai bun autor de comedii americane (Neil Simon) cu cel mai bun dramaturg rus (A. P. Cehov)? O comedie excepțională!!! Și dacă mai adaugi și 4 actori cu poftă nebună de joacă? Rezultat final: hohote de râs, peste norma prescrisă de medic.

Cel mai mare dramaturg american (Neil Simon), inspirat de cel mai mare dramaturg rus (A.P. Cehov), scrie 5 povești despre metehnele omenești. 15 personaje interpretate de 4 actori care trăiesc comicul la “temperaturi” slave, asezonat cu dialoguri newyorkeze. Prețul biletului este de 30 de lei.

VĂ DORIM VIZIONARE PLĂCUTĂ!


Mangalia News, Luni, 28.10.2019. (Republicări: 09.11.2019 / 14.11.2019).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply