Mioara Gram: Din savoarea prieteniei de la Mangalia – 2019 [Album Foto/VIDEO]

0
1136

Mioara Gram: ”Inveșmântată în mantia virtuților umane, Adriana Andreescu este, pe drept cuvânt, un adevărat exemplu de frumusețe, iubire, vitalitate și bunătate. Am avut ocazia să petrec câteva zile bune în preajma ei și a soțului ei, în Mangalia, în această vară a anului 2019 și nu pot spune câtă bucurie mi-au putut aduce în suflet.

Ne-am cunoscut, initial, prin intermediul emisiunii radiofonice: “Arta, Stiinta si Religie – In Cautarea Drumului Comun”, de la Radio Prodiaspora, cu aproape un an si jumatate in urma, prin acest virtual care, in timp, a facut o adevarata minune. Aflata fata-n-fata cu Adriana, pe malul Marii Negre, imi parea ca sunt langa un om pe care il cunosc de o vesnicie si in care ma pot increde, fara nici o ezitare. Asa a si fost.

La intalnirea in plan real, chiar daca chipul ei nu corespundea cu cel al fotografiei ei de profil de pe Facebook, aveam in bratele mele pe omul care s-a dezvaluit prin plenitudinea sublimului ei sufletesc si care a confimat intocmai cele spuse de ea mai tarziu, la editia radiofonica: “De la Virtual la Real”: “Esti prieten aici (in plan virtual), cu cineva pentru care functioneaza “feromonii mintii”, te intersectezi cu persoana in aceeasi idee, o intelegi ce spune sau o pui sa-ti explice ce spune de tu nu intelegi, o accepti asa cum e, inveti de la ea cat poti de mult si-i dai tot ce stii. Mi se par a fi prietenii mai profunde decat in realitate. Aici suntem practic goliti de masti, de haina fizica care fac multe ravagii in relatia dintre oameni si ramanem fata-n-fata cu sufletul si cu intelectul nostru. Mi se pare a fi esential”.

Draga mea Adriana, mi-a fost dat sa gust din savoarea celei mai dulci si inaltatoare prietenii cu tine la Mangalia, in aceasta vara! Pot spune, pe drept cuvant, ca tu si cu Vicentiu m-ati coplesit pana la lacrimi, cu nivelul vostru profund de atentie, generozitate si iubire. Fiecare actiune a voastra nu a facut decat sa ilustreze pentru mine stralucirea sufeltelor voastre nobile.

Va multumesc, din adancul inimii mele, pentru toate momentele de frumos petrecute impreuna in Mangalia, precum si pentru memorabilul pranz de pește de la voi de acasa! Felicitari, inca o data, bucatarului-sef care a fost la maxima inaltime cu toate bucatele si abia astept sa ne revedem in 2021!”.

Mioara Gram, octombrie 2019.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Galeria Foto/Video completă, aici:

P.s.Mioara Gram: Va imbratisez cu drag! Mangalia este orasul in care am copilarit, studiat si predat la o scoala gimnaziala, pana cand am plecat la Bucuresti, sa studiez jurnalismul. Apoi, am ramas in capitala Romaniei pana cand destinul m-a dus pe tărâmul de dincolo de oceanul Atlantic.


MN: Redacția cotidianului online Mangalia News a publicat cu mare drag, ”pe undele prieteniei”, mai multe articole semnate de Mioara Gram, pe care le puteți citi AICI.


Mangalia News, 11.10.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply