Autorizație de construire emisă de Primăria Mangalia, contestată de prefect. Vezi despre ce este vorba

0
966

Autorizație de construire emisă de Primăria Mangalia, contestată de prefect.

Prefectul județului Constanța, Dumitru Jeacă, a contestat o autorizație emisă de Primăria Mangalia, în anul 2015, luna aprilie. Este vorba despre Autorizația 192 și vizează construirea unui imobil D+P+2E, cu funcțiunea de birouri si spații comerciale la parter, str. Stefan cel Mare, nr. 18A, investiție realizată de SC Ybo Actual SRL.

După emiterea autorizației, mangalioții s-au arătat revoltați de faptul că respectiva construcție nu respectă regimul de înălțime, extinzându-se cu un etaj, că nu se respectă retragerea dinspre strada Stefan cel Mare, care trebuia să alinieze construcția nouă la cea existenta, adica la Poșta veche, nu se respectă retragerea dinspre strada Oituz. Faptul că investiția nu respectă legea a ajuns și la urechile prefectului, care a deschis acțiune în instanță pentru anularea hotărârii, acțiunea fiind depusă pe 18 ianuarie a.c.

SC Ybo Actual SRL a fost înființată în 2006 și are ca domeniu de activitate transporturi rutiere de mărfuri. Este administrată de turcul Saribek Karay. (M.P, replicaonline.ro).piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply