Nu sortezi gunoiul? Plătești amendă! Se schimbă radical regulile pentru colectarea gunoiului, începând cu 1 ianuarie 2019 [VIDEO]

    0
    1163

    Reguli noi pentru colectarea gunoiului, din ianuarie 2019!

    Se schimbă radical regulile pentru colectarea gunoiului! Românii vor fi obligați prin lege să strângă și să depoziteze separat deșeurile umede de cele uscate, începând cu 1 ianuarie. În caz contrar, vor plăti facturi mai mari companiilor de salubritate.

    Și primăriile sunt obligate să asigure condiții pentru colectarea separată a gunoiului. Altfel, riscă amenzi usturatoare.

    Autorităţile de mediu trebuie să facă orice pentru a încuraja reciclarea deșeurilor, sau România riscă să piardă sume uriașe la nivelul fondurilor europene.

    Chiar din prima zi a anului 2019, locatarii blocurilor nu vor mai avea voie să arunce gunoiul la tobogan. Absolut toată lumea va trebui să sorteze resturile umede de cele uscate şi să le lase la ghenă, în tomberoane separate. Problema este că nu toate blocurile au tomberoane pe categorii.

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    Asociațiile de proprietari care nu asigură colectarea separată, vor fi penalizate prin facturi mai mari, cu 30 de lei la tona de gunoi.

    Mai mult, inclusiv VIDEO, pe stiri.tvr.ro/regulile-noi-pentru-colectarea-gunoiului



    piese-auto-mangalia.ro

    lensa.ro


    Leave a Reply