Emisiunea “Cu…minte de weekend” la Radio România Cultural împlinește 10 ani

0
1148

Emisiunea “Cu…minte de weekend” la Radio România Cultural împlinește 10 ani.

În urmă cu 10 ani, 21 septembrie…, era duminică. Atunci ne lansam în eter ca un pariu: cu noi, echipa de atunci, și cu cei care, speram noi, vor fi curioși să ne cunoască: ascultătorii.

”Cu…minte de weekend” înseamnă azi un pariu câștigat, nu fără dificultăți, în 10 ani. Înseamnă provocări la nesfârșit și prietenii noi. Înseamnă de ceva timp încă o familie. Înseamnă o viață după alte tipare – aceea în care tu ești liber când ceilalți sunt la serviciu și invers. Și atunci, ca să nu te plictisești mai însăilezi o poveste pe care ai cules-o în drumurile făcute. În avans , așa, să fie pentru weekendul viitor 

”Cu…minte de weekend” înseamnă, mai presus de toate, o mână de oameni veseli, cu neastâmpăr în structura lor genetică și cărora li se spune pretențios “echipă”. Oameni creativi și inimoși pe teren, oameni cu suflet frumos la pupitrul din Regia de Emisie, oameni echilibrați și pe care știi că te poți baza oricând așa cum sunt cei care asigură tehnic întâlnirile noastre , în direct, din spații neconvenționale – băieții de la Transmisii Exterioare, oameni gata să-ți întindă o mână de ajutor la Producție,oameni simpatici și de toată isprava în secretariatul redacțional.

Colegi? Nu… pur și simplu prieteni. Lor le datorez, eu cea care semnez, totul. Lor și mai ales celor care aleg să-și petreacă weekendul alături de noi, pe frecvențele Radio România Cultural. Și dacă emisiunii cu optimism îi doresc mulți ani de acum înainte, pentru toți acești oameni care mi-au stat alături în acești 10 ani, fac o reverență și spun un singur cuvânt: MULȚUMESC!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Andreea Ionescu, Radio România Cultural.


Mangalia News, 22 septembrie 2018.piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply